Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Derby Jump Black Quad Roller skates

(18)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

Šios "Chaya" parko riedučiai yra aukštos klasės keturratės riedučiai, kuriuose įdiegta daug technologijų, kurias "Chaya" patobulino dėl savo meilės ritinio derbiui.

Jump riedlentės batas yra aukšto kirpimo oda ir PU aptrauktas batas su tinklelio vidumi. Dizainas labai įkvėptas sportbačių dizaino, o putomis paminkštintą batą patogu dėvėti ilgą laiką. Šnervėlės pagamintos taip, kad batai gerai prigludę prie pėdos ir geriau kontroliuojami.

Šių riedučių plokštelės yra "Chayas Shari" plokštelės. Jos pagamintos iš nailono ir stiklo pluošto mišinio, kad būtų tvirtos ir lengvos. Kartu su 20° kampu liejamo aliuminio ratlankiais ir "Jelly Interlock" pagalvėlėmis gausite itin manevringus keturračius riedučius, kuriais smagu čiuožti ir kuriuos lengva valdyti.

Ratai "Octo Paseo" su minkštu ir sukibimą užtikrinančiu 78A durometru. Suporavus su "Wicked" ABEC7 guoliais gaunama tikrai puiki komplektacija. Atkreipkite dėmesį, kad jei ketinate šias riedlentes naudoti tik uždarų patalpų derbiui, galbūt norėsite įsigyti kietesnius ratukus, kurie bus geriau pritaikyti šiam tikslui. Valdiklio pirštų stabdžiai leidžia lengvai keisti kryptį ir sustoti.

Šias čiuožyklas galima naudoti įprastam treniruočių čiuožimui lauke. Tačiau geriausia jas naudoti parkuose ir vertyse, kur jos iš tikrųjų atskleidžia visą savo potencialą. Kadangi batų kulkšnies ilgis yra vidutinio ilgio, jie taip pat puikiai tinka pradedantiesiems riedutininkams (tačiau tam gali prireikti kietesnių uždarų patalpų ratukų).

Suderinamos dalys

Raskite gaminius, suderinamus su Chaya Derby Jump Black Quad Roller skates:

Suderinamos dalys

Specifikacijos

Plokštės medžiaga:
Fiber glass, Plastic, Composite

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (18)

These are a great pair of Rollerskates. They are very comfortable, fast, lightweight and have a unique look. I was very impressed with these skates as well as the friendly help and advice from skatepro..
Aaron Nemorin (LONDON)
2018-09-04
Įvertinimas: 4 iš 5!
I am really loving these skates so far! The boot is very comfortable, and the whole skate is very light. They do run a little small compare to other brands of skates. I have worn a 7 in other skates, but an 8 fits well for these. Overall very happy with my purchase, although I do wish they came with a smaller, harder wheel since they are designed for park use.
Chloe Schmolesky (Fort Collins)
2018-05-14
Įvertinimas: 5 iš 5!
As a new skater, these skates are amazing. Incredibly comfortable, lightweight, and look great. The stock wheels and bearings are awesome, I don't feel the need to replace immediately like with other stock components. Absolutely in love with them.
Sarah S. (Minneapolis)
2018-03-01
Įvertinimas: 5 iš 5!
Great skates for its price range.
Lucile Kosby (Kingston Upon Thames)
2017-06-16
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 18 atsiliepimus
SkatePro