×
Menu

Dragon Formula V4 Skateboard Wheels 4-Pack

Paskubėk! Ši prekė greitai parduodama
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Powell Peralta Skateboards" - garsus riedlenčių sporto pasaulio vardas, žinomas dėl išskirtinio meistriškumo ir nepalaužiamo atsidavimo ribų peržengimui.

"Dragon Formula V4" riedlentės ratai, puikus jų įsipareigojimo kokybei pavyzdys, yra privalomi riedlentininkams. Šie ratai sukurti iš aukščiausios kokybės uretano, užtikrinančio optimalų ilgaamžiškumo ir našumo derinį.

Šie ratukai, kurių kietumo klasė yra 93A, idealiai tinka ir gatvės, ir parko riedlentėms, nes puikiai suderina sklandumą ir valdymą. Išlaisvinkite savo įgūdžius, nes lengvai įveiksite įvairias vietoves - nuo nelygaus grindinio iki lygaus betono.

Šis rinkinys komplektuojamas su keturiais ratukais, todėl riedlentę galima visapusiškai patobulinti. Šie ratukai, kuriuose Powell Peralta skyrė daug dėmesio detalėms, užtikrina sklandų ir jautrų važiavimą, todėl pagerins jūsų bendrą važiavimo riedlente patirtį.

Priimkite "Powell Peralta" riedlentės palikimą ir meistriškumą ir atskleiskite visą savo potencialą su keturiais ratukais. Jūsų laukia "Dragon Formula V4" riedlentės ratai, pasiruošę uždegti jūsų čiuožimo kelionę į didesnes aukštumas.

Specifikacijos

Rato diametras:
54mm
Rato plotis:
34mm
Guoliai:
Not included
Ratų kietumas:
93A
Rato medžiaga:
Premium Urethane
Ratai vienoje pakuotėje:
4
Tarpikliai:
Not included

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro