Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

X Naruto Leaf Village Skateboard Deck

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Pasiruoškite draskyti gatves su šiurpiausia riedlente mieste - "Hydroponic X Naruto Leaf Village" riedlente. Šis epinis bendradarbiavimas sujungia geriausius riedlentės ir anime kūrinius, o išskirtinis dizainas leis jums išsiskirti riedlenčių parke.

Preciziškai pagamintas, šis denis pasižymi aukštos kokybės konstrukcija iš aukščiausios kokybės medžiagų. Jos 14 colių (35,6 cm) ratų bazė užtikrina optimalų stabilumą ir kontrolę, todėl važiavimas bus sklandus kiekvieną kartą, kai išvažiuosite ant grindinio.

Įgaubta denio konstrukcija suteikia papildomą kontrolės lygį, todėl lengvai atliksite neįtikėtinus triukus ir salto. Be to, epoksidinė konstrukcija užtikrina ilgalaikį patvarumą, todėl galėsite intensyviai kapoti nesijaudindami dėl pažeidimų.

Ši kaladė išsiskiria unikaliu dizainu, kurį įkvėpė legendinis Naruto anime serialas. Atstovaukite Paslėptų lapų kaimui su pasididžiavimu, kai riedėsite gatvėmis, įkūnydami savo mėgstamų nindzių karių dvasią. Tai puiki kaladė bet kuriam Naruto gerbėjui ar riedlentininkui, norinčiam savo važiavimui suteikti šiek tiek anime stiliaus.

Nepraleiskite šio epinio bendradarbiavimo ir įsigykite "Hydroponic X Naruto Leaf Village" riedlentės denį jau šiandien! Išlaisvinkite savo vidinę nindzę ir stilingai užkariaukite betoną.

Specifikacijos

Deck plotis:
8" (20.3cm)
Deck ilgio:
31.5" (80cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Deck medžiaga:
Hard Rock Maple, 7-ply
Papildomos medžiagos:
Epoxy
Įgaubtas:
High

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro