×
Menu

X Naruto Kakashi Skateboard Deck

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Hydroponic X Naruto Kakashi" riedlentės dviratį privalo turėti kiekvienas populiaraus anime serialo gerbėjas. Ši aukštos kokybės riedlentė pagaminta iš 7 sluoksnių kietojo uolinio klevo, todėl yra tvirta ir ilgaamžė. Ji yra 8,125" (20,6 cm) pločio ir 31,5" (80 cm) ilgio, o ratų bazė yra 14" (35,6 cm), todėl ja važiuojama stabiliai ir patogiai.

Dviratį puošia unikalus Kakashi Hatake iš "Naruto" personažo įkvėptas dizainas, todėl jis išsiskiria iš bet kurios kolekcijos. Įspūdingas piešinys neabejotinai suks galvą ir sukels pokalbių, kad ir kur keliautumėte. Aukšta denio įgaubtumas leidžia geriau valdyti ir pagerinti reakciją, todėl jis tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems riedlentininkams.

Nesvarbu, ar važinėtumėte gatvėmis, rampomis, ar riedlenčių parke, "Hydroponic X Naruto Kakashi" riedlentės denis yra puikus pasirinkimas bet kuriam riedlentininkui, ieškančiam aukštos kokybės denio su anime stiliaus akcentu. Nepraleiskite progos įsigyti šio išskirtinio kūrinio ir papildykite savo kolekciją jau šiandien!

Specifikacijos

Deck plotis:
8.125" (20.6cm)
Deck ilgio:
31.5" (80cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Deck medžiaga:
Hard Rock Maple, 7-ply
Įgaubtas:
High

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro