Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu
YGW

Millennium Titanium Oversized SCS Pro Scooter Bar

(6)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"Youth Gone Wild" serijos titano strypų standumo ir svorio santykis panašus į plieninių strypų, tačiau jų molekulinis tankis perpus mažesnis. Todėl titano strypai yra beveik tokie pat lengvi kaip aliuminio, bet tokie pat tvirti kaip plieno. Didžiausią naudą naudojant titaną teikia jo pailgėjimo ir tempimo stiprumo savybės. Dėl to titano strypai, priešingai nei plieno ar aliuminio strypai, yra itin lankstūs. Tačiau tai taip pat padidina strypų ilgaamžiškumą. Titanas ne sulinksta, o sugrįžta į pradinę padėtį.

Atsižvelgdami į kainą ir mechanines titano strypų savybes - pirmiausia juos rekomenduojame tam tikro įgūdžių lygio dviratininkams. Mažiausiai nuo vidutinio iki profesionalaus. Taip yra dėl to, kad jie gali lūžti taip pat, kaip ir kitų medžiagų štangos, jei naudojamos netinkamai.

Šis "Millennium" yra Y formos strypas su stiprinamuoju skersiniu. Juosta šiek tiek pakelta į viršų, o tai taip pat padeda ją padaryti patvaresnę. Ji sukurta SCS suspaudimui ir sveria tik 763 gramus. Puikus pasirinkimas motociklininkams, ieškantiems parko svoriui prilygstančių gatvės komplektacijų.

Specifikacijos

Suderinamas su:
SCS
Vairo galai suderinami su:
Steel
Rekomenduojamas clamp dydis:
Quad
Vairo aukštis:
660
Vairai plotis:
660
Vairo medžiaga:
Titanium
Vairo išorinis skersmuo:
35mm (Oversized)
Vairo vidinis skersmuo:
32mm
Svoris:
763g
Backsweep:
No
SCS paruošta:
Yes
Suspaudimo sistema įtraukta:
No
Rodyti visus

atsiliepimai   (6)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (6 atsiliepimai)

SkatePro