×
Menu
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pristatome "YOW x Pyzel Shadow Surfskate": Patirkite banglenčių sportą sausumoje!

Pagerinkite savo banglenčių sporto treniruotes ir patirkite autentišką banglenčių sporto pojūtį ant kietos žemės su išskirtiniu "YOW x Pyzel Shadow Surfskate". Ši išbaigta banglentė sujungia "Your Own Wave Surfskates" ir legendinio banglenčių formuotojo "Pyzel" patirtį, kad suteiktų neprilygstamą drožimo patirtį.

Pagaminta iš aukštos kokybės klevo, YOW x Pyzel Shadow pasižymi išskirtiniu patvarumu ir lankstumu, užtikrinančiu sklandų ir jautrų važiavimą. 33,5" (85,1 cm) ilgio ir 9,85" (25 cm) pločio ši banglentė užtikrina pakankamą stabilumą ir kontrolę bei leidžia atlikti dinamiškus karvingo manevrus.

YOW x Pyzel Shadow turi 17" (43,2 cm) ratų bazę, todėl užtikrina optimalų stabilumo ir manevringumo balansą, todėl puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems banglenčių entuziastams. 5,43" nosies ir 6,73" uodegos ilgiai užtikrina reikiamą kontrolės ir iššokimo kiekį karvingui ir triukams atlikti.

Ši banglentė komplektuojama su 66 mm ratukais, kurie užtikrina sklandų ir gerą sukibimą, todėl galėsite lengvai važiuoti ir plaukti. Apverstas "kingpin" ir apverčiami pakabos krumpliaračiai suteikia išskirtines karvingo galimybes, leidžiančias imituoti banglenčių plaukimo ant bangų pojūtį.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
17" (43.2cm)
Nose ilgis:
5.43"
Tail ilgis:
6.73"
Deck ilgis:
33.5" (85.1cm)
Deck plotis:
9.85" (25cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro