×
Menu
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Atraskite "YOW Waikiki Classic Series" banglentes - puikų stiliaus ir našumo derinį. Ši visiškai sukomplektuota "Your Own Wave Surfskates" banglentė suteikia neprilygstamą banglenčių sporto patirtį sausumoje.

Waikiki Classic Series Surfskate pasižymi įspūdingu klevo deniu, užtikrinančiu ir patvarumą, ir lankstumą, kad važiavimo patirtis būtų dar geresnė. Šios banglentės ilgis - 40 colių, o plotis - 10 colių, todėl ši banglentė suteikia pakankamai erdvės ir stabilumo. 26 colių ratų bazė padidina stabilumą ir palengvina sklandų važiavimą.

YOW Waikiki Classic Series Surfskate su 66 mm ratukais užtikrina sklandų riedėjimą ir puikų sukibimą, todėl lengvai įveiksite bet kokią vietovę. Apversti "kingpin" krumpliaračiai kartu su standartine pakaba ir karvingo galimybėmis užtikrina išskirtinę reakciją ir kontrolę, todėl galėsite imituoti banglenčių plaukimo bangomis pojūtį.

Sukurta su kicktailu, ši banglentė suteikia daugiau universalumo, todėl lengvai atliksite įvairius triukus ir manevrus. Nesvarbu, ar esate patyręs banglentininkas, ieškantis treniruočių ne sezono metu, ar sausumos entuziastas, trokštantis bangų, "YOW Waikiki Classic Series" banglentė - tai geriausias važiavimas, skirtas važinėti, plaukioti ir tyrinėti banglenčių pasaulį.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
26" (66cm)
Nose ilgis:
4.23"
Tail ilgis:
5"
Deck ilgis:
40" (101.6cm)
Deck plotis:
10" (25.5cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro