Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Chromantic Surfskate

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

"Globe Chromantic Surfskate" - tai geriausias jūsų palydovas, su kuriuo galėsite mėgautis jaudinančiomis banglenčių sesijomis sausumoje. Ši banglentė pagaminta iš aukštos kokybės "Hard Rock Maple" klevo ir turi tvirtą 7 sluoksnių konstrukciją, todėl yra neprilygstamo tvirtumo ir ilgaamžiškumo.

Didelė 19 colių (48,3 cm) ratų bazė ir 33 colių (83 cm) denio ilgis užtikrina išskirtinį "Chromantic Surfskate" stabilumą ir kontrolę, todėl galite lengvai manevruoti.

Maža įgaubta konstrukcija ir 9,5 colio (24,1 cm) denio plotis užtikrina patogų ir intuityvų važiavimą, o "uodegos" forma suteikia papildomo stiliaus ir puošnumo jūsų banglenčių sporto nuotykiams.

Patirkite geriausią banglenčių sporto imitaciją su "Globe Chromantic Surfskate" sklandžiais 83A ratukais, kurių skersmuo yra 65 mm. Ši lenta, kurioje sumontuoti banglentės ratukai, užtikrina autentišką banglenčių pojūtį, perteikia jaudulį ir įspūdžius, kuriuos patirsite važiuodami bangomis ant tvirto pagrindo. Su "Globe Chromantic Surfskate" pajuskite banglenčių sporto laisvę ir tėkmę, kad ir kur keliautumėte.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Hard Rock Maple, 7-ply
Wheelbase:
19" (48.3cm)
Deck ilgis:
33" (83cm)
Įgaubtas:
Low
Deck plotis:
9.5" (24.1cm)
Deck ypatybės:
Swallow tail
Ratų kietumas:
83A
Rato diametras:
65mm
Truck tipas:
Surfskate trucks

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro