Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Lupo AX 120 18/19 Mens Ski Boots

(2)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"Lupo" yra galingi, lengvi ir techniškai pažangūs "Dalbello" freeride ir turistiniai batai.

Šis AX leidimas suteikia šiek tiek daugiau erdvės dėl platesnio 100 mm koto. Tai puikiai tinka platesnėms pėdoms ir jei siekiate didesnio komforto.

Šie "Lupo", kurių lankstumas yra visas 120, yra puikūs turistiniai batai ir yra su uolėtais išoriniais padais - "GripWalk" išoriniai padai palengvina vaikščiojimą, o dėl "Pintech" rišimo įdėklų batai suderinami su lengvais turistiniais "Pintech" ir "GripWalk" rišimais.

"Lupo" batai turi lengvai naudojamą "hike-and-ski" funkciją, esančią batų galinėje dalyje, skirtą kelionėms. Dar viena tikrai puiki funkcija, dėl kurios keliauti tampa šiek tiek mažiau sudėtinga, yra nuimamas liežuvis. Kildami į kalną galite nuimti liežuvėlį ir labai pagerinti vaikščiojimo galimybes. Leidžiantis nuo kalno tereikia pridėti liežuvėlį ir turėsite galingus ir stabilius batus.

Patogus "If Air" įdėklas iš minkšto EVA putplasčio užtikrina sandarų prigludimą ir pralaidumą orui. Šniūravimo sistema suteikia geros erdvės, kai reikia, ir greitai bei tvirtai priglunda, kai reikia.

Modelio specifikacijos

ModelisPėdelės plotis (mm)
24.596.4mm
25.598.2mm
26.5100mm
27.5101.8mm
28.5103.6mm
29.5105.4mm

Specifikacijos

Flex:
120
Įgūdžių lygis:
Advanced
Svoris:
3560g
Termiškai formuojamas:
Yes
Hike Mode:
Yes
Įdėklo medžiaga:
Foam
Cuff išlygiavimas:
Yes

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (2)

These boots are awesome, but SkatePro is better! I got a screaming deal, and they made it from Denmark to Colorado in 3 days. Unbelievable. I'll be back.
Andrew W. (Lakewood)
2019-01-30
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 2 atsiliepimus
SkatePro