×
Menu

Team T2 Ski Boots Kids

1 pora
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Salomon Team T2" slidinėjimo batai sukurti specialiai jauniesiems slidininkams, todėl patogiai ir tvirtai priglunda prie slidinėjimo visą dieną. Šie batai pasižymi minkštu išlenkimu ir specialiai jaunimui pritaikyta pakulne, todėl jie puikiai suderina našumą ir patogumą vaikams, tik pradedantiems slidinėti.

Batai pasižymi patvaria konstrukcija su sutvirtinta kulno ir pirštų sritimi, užtikrinančia puikią apsaugą ir atramą. 3D Silver įdėklas užtikrina patogų ir saugų prigludimą, o reguliuojamos sagtys ir dirželis Powerstrap užtikrina individualų pritaikymą bet kokiai pėdos formai. Batai yra suderinami su visais jaunimo kalnų slidinėjimo batais, todėl jie yra universalus pasirinkimas jauniesiems slidininkams.

Linksmo ir stilingo dizaino "Salomon Team T2" slidinėjimo batai neabejotinai džiugins jaunuosius slidininkus, norinčius leistis į slidinėjimo trasas. Nesvarbu, ar jūsų vaikas tik pradeda slidinėti, ar jau yra patyręs profesionalas, šie batai užtikrins našumą ir patogumą, kurių reikia puikiai praleisti dieną ant kalno.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain, Piste
Flex:
Soft
Batu tipas:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Apkaustu suderinamumas:
Alpine Junior Binding
Lytis:
Kids, Junior
Slidinėjimo batų dydis:
19 - 22

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro