Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Swath Boa Snowboard Boots

(3)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"Burton Swath boa" snieglenčių batai - tai puikūs vidutinio standumo, vidutinio lankstumo kalnų batai.

Šiuose batuose yra dviejų zonų "Boa" - su "Boa" ratukų rinkikliais ne tik lengva batus tobulai prigludinti prie kojos. Be to, dėl dviejų zonų sistemos batai apvyniojami daug tiksliau. Tai reiškia, kad vietoj vieno kanalo, per kurį eina laidai, šie batai turi du atskirus kanalus kiekvienam "Boa" ratuko ratuko laidui. Taip apvyniojimas yra daug tikslesnis ir tvirtesnis. Todėl pagerėja valdymas, pojūtis ir galios perdavimas.

Imprint 3 įdėklai pasižymi daugybe puikių sprendimų, kurie užtikrins gerą prigludimą, optimizuotą galios perdavimą ir malonų komfortą. Juose įdiegta kvėpuojanti technologija, kurioje naudojama termiškai aktyvuota anglis, įausta į įdėklą - "Burton" šią technologiją pavadino "Dryride Heat Cycle Lining". Jis spinduliuoja ir atspindi kūno šilumą, kad kojoms būtų šilčiau, bet kartu leidžia pasišalinti drėgmei.

Siekiant optimizuoti komfortą ir kontrolę, įdiegta "Focus Cuff" rankogaliai. Jie užtikrina, kad jūsų pėdos būtų gerai apmautos, kad kulnas gerai laikytųsi, o blauzdos būtų palaikomos neopreno tempimo zonomis.

Užbaigdami šiuos visus kalnų ir bekelės snieglenčių batus su vidutiniu lankstumu (Response: 5), taip pat gausite komfortą dėl suformuoto EVA pado ir "Vibram" padų su puikiu atšokimu ir amortizacija.

Specifikacijos

Flex:
Medium
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Riding Stilius:
All Mountain, Freeride
Uždarymas:
BOA
Lytis:
Man

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (3)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (3 atsiliepimai)

SkatePro