×
Menu

HRC Max Grip Skipoles

1 pora
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Leki HRC Max Grip" slidinėjimo batai: Slidinėjimo su slidėmis lekikai: maksimali kontrolė ir galia šiaurietiškojo slidinėjimo slidininkams

Patirkite neprilygstamą šiaurietiškojo slidinėjimo patirtį su "Leki HRC Max F" bėgimo lazdomis. Šiose lazdose įdiegta naujoviška "Leki" sukurta "Nordic FRT Grip" sistema, todėl dirželis ir kamštinė dviejų komponentų rankena yra vientisai sujungti, kad būtų perduodama išskirtinė galia. Nuo slydimo apsauganti zona užtikrina tikslų lazdos padėjimą ir kontrolę posūkiuose, o ergonomiška korekcinė zona užtikrina didesnį stabilumą ir manevringumą.

Sukurta fiksuoto ilgio ir lengvo, patvaraus "HMC Worldcup Carbon" karkaso kotelio, "HRC Max F" lazda sukurta taip, kad atitiktų profesionalių slidininkų reikalavimus. Lazda turi FRT rėmo dirželį, užtikrinantį optimalų prigludimą su plačia atramos zona ir 360 laipsnių judesių diapazoną.

Dėl "Fin Vario" krepšelio galima greitai ir lengvai reguliuoti krepšelio dydį, kad jis atitiktų įvairias sniego sąlygas. Nedarykite kompromisų dėl savo slidinėjimo patirties. Rinkitės "Leki HRC Max F" slidinėjimo lazdas, kad užtikrintumėte puikų svorį, valdymą ir galią.

Specifikacijos

Svoris - pr. pora:
165g

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro