×
Menu

Formula 95 W Ski Boots

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Moterims skirti "Head Formula 95" yra gerai veikiantys slidinėjimo batai pradedantiesiems ir vidutinio lygio slidininkams. Jei norite patogių ir atlaidžių batų, užtikrinančių sklandų slidinėjimą, turėtumėte rinktis batus, kurių lankstumas yra 95, 100-105. Tačiau jei esate pasiryžę iš šio modelio išgauti maksimalią naudą, šie slidinėjimo batai vis tiek gali būti tai, ko ieškojote, jei norite žaismingo važiavimo stiliaus su didesne reakcija.

Šie "Head" slidinėjimo batai turi iš poliuretano pagamintą apvalkalą, kuris pagerina jūsų kontrolę važiuojant dideliu ir mažu greičiu. Jums patiks šiltas ir patogus pamušalas, kuris gražiai apglėbs jūsų pėdą. Geriausia, kad pritaikymą galima individualizuoti naudojant šiluminį liejimą. Šiltas "Primaloft" apšiltinimas pagamintas iš orui pralaidžios medžiagos, todėl batai tinkami slidinėti visą dieną.

  • Liquid Fit įdėklas reiškia, kad įgaliotasis pardavėjas į kulno ir kulkšnies sritį gali įšvirkšti specialaus skysčio, kad batai būtų patogesni, lankstesni ir našesni
  • Form Fit technologija leidžia pritaikyti apvalkalą taip, kad jis puikiai priglustų ir užtikrintų pusiausvyrą, kontrolę ir didelį komfortą
  • Mikroreguliuojamos sagtys leidžia tiksliai sureguliuoti batų prigludimą

Atminkite, kad slidinėjimo batus turėtumėte rinktis pagal savo Mondopoint dydį. Norėdami išsirinkti tinkamą dydį, žiūrėkite mūsų dydžių vadovą.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
Piste
Year model:
22/23
Flex:
95, 100, 105
Pėdelės plotis (mm):
100mm
Batu plotis:
Regular
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding
Termiškai formuojamas:
Yes
Batu apvalkalas:
Polyurethane
Įdėklo medžiaga:
Primaloft
Batu funkcijos:
Form Fit, Micro Buckles
Įdėklo ypatybės:
Liquid Fit

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro