Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu
Db

Douchebags The Douchebag LTD Black Camo Ski Bag

(1)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

Po itin sėkmingos ir labai ribotos Jono Olsono baltos spalvos "Douchebags" serijos pasirodo juodos spalvos "Black Camo" versija. Tas pats grafinis raštas, tik juodos ir tamsiai pilkos spalvų. Graži ir subtili išvaizda, kurią galima įsigyti tik itin ribotais kiekiais. Įsigykite savo anksčiau už kaimyną.

Sukurtas bendradarbiaujant slidininkams, snieglentininkams, banglentininkams, dizaineriams, inžinieriams ir oro uostų bagažo tvarkytojams bei Norvegijos mokslo ir technologijų universitetui, Douchebag yra aistros ir poreikių sintezė. Tai išmanus būdas gabenti slides ir snieglentes.

  • Ilgio reguliavimo sistema: Krepšį galima pritaikyti prie bet kokio dydžio įrangos, su kuria keliaujate, visada užtikrinant tvirtą konstrukciją, kad būtų galima saugiai ir patogiai gabenti.
  • Nešiojimo per petį sistema: Sistema leidžia lengviau transportuoti, nes krepšį galite vilkti už savęs, taip atlaisvindami rankas.
  • Šonkaulinis narvas: Iš viso 19 atskirų ABS šonkaulių kartu su kruopščiai atrinktomis patvariomis medžiagomis daro "The Douchebag" vieną iš labiausiai apsaugančių rinkoje.
  • Prikabinimo sistema: Kablys: "Hookup" sistema visiškai sujungia "The Hugger" su "The Douchebag", todėl šie du gaminiai tampa vienu vienetu.
  • Suspaudus, nenaudojamą maišelį galima visiškai susukti į mažą rankinuką.
  • Lengvas dizainas: Tik 3,4 kg
  • Ratukai: Douchebag turi du sklandžiai riedančius ratukus, kuriais lengva vežtis sunkius daiktus.

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
2018-02-01
Įvertinimas: 5 iš 5!
SkatePro