Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Soul 7 HD 18/19 Freeride Skis

(1)
Video
Video
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"Soul 7" yra puikios laisvojo stiliaus slidės vidutinio lygio ir patyrusiems slidininkams, mėgstantiems slidinėti su giliu puriu sniegu.

Platus šoninis karkasas ir 106 mm liemens plotis daugiausia skirtas gilaus sniego sąlygoms, tačiau, palyginti su vyresniuoju broliu "Super 7", slidės yra šiek tiek universalesnės. Taip pat galėsite surengti keletą smagių sesijų ant kietos dangos kurorto šlaitų.

Šios "Rossignol" slidės pasižymi aukščiausios klasės techninėmis "Air Tip", šoninėmis sienelėmis ir anglies lydinio matrica. Šis derinys sukuria lengvą konstrukciją, kuri privers jus pamiršti visus kitus dalykus, išskyrus puikų laiką ant sniego.

Dėl "Air Tip 2.0" snieglentės dar geriau plūduriuoja, yra manevringesnės ir lengvesnės. Anglies lydinio matrica suteikia galios, stabilumo ir sukibimo. Tai anglies ir bazalto pynimas, kuris taip pat užtikrina dinamišką važiavimą ir vibracijų slopinimą.

Šių gražių "Soul 7" slidžių užbaigimui jos taip pat sukonstruotos su šoninėmis sienelėmis, "powder turn rocker" ir tradiciniu išlenkimu. Apskritai tai pakuotė, kuri jums patiks kitoms dienoms, praleidžiamoms snieglenčių trasoje.

Tinka važiuoti 80 % už trasos ribų ir 20 % trasoje

Slidinėjimo įranga: Slidumas: tinka su slidėmis, bet ne su slidėmis.

Pastaba: Kai iš mūsų perkate ir slides, ir surišimus, mes nemokamai sumontuosime jūsų surišimus. Jei norite, kad mes sumontuotume ir sureguliuotume surišimus, įveskite šią informaciją užsakymo metu.

Specifikacijos

Plotis:
136/106/126 mm
Juosmens plotis:
106mm
Geriausias naudojimas:
Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Spindulys:
18m
Svoris - pr. pora:
3800g
Šerdies medžiaga:
Carbon, Basalt, Paulownia
Profilis:
Camber, Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
2019-01-02
Įvertinimas: 5 iš 5!
SkatePro