Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu
CCM

Ribcor 64K Senior Ice Hockey Skates

(3)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"Ribcor" serija visada buvo skirta atsidavusiems ledo ritulio žaidėjams, kurie iš savo įrangos tikisi geriausio. Ne išimtis ir "Ribcor 64K". Didelis dėmesys skiriamas žingsnį optimizuojančioms savybėms ir didžiulė CCM ledo ritulio komandos patirtis leidžia būti tikriems, kad gausite pačiūžas, kurios atitiks bet kokio lygio žaidėjų reikalavimus. Pagrindinė ypatybė - "Ribcor" ketvirtis, kuris užtikrina didesnį priekinį lenkimą ir patvarumą.

Ribcor 64K ledo ritulio pačiūžų liežuvėlis yra dviejų dalių didelio tankio veltinio konstrukcija, pasižyminti dideliu patogumu ir prigludimu. Padas pagamintas iš įpurškiamo plastiko ir yra ventiliuojamas, kad batai būtų lengvesni ir puikiai praleistų orą.

CCM anatominis pėdos padas užtikrina, kad kiekvieną kartą geriausiai išnaudotumėte jėgos perdavimus.

Dėl naudojamo "SpeedBlade 4.0" laikiklio gausite dar tiksliau sureguliuotą galios perdavimą. Šis laikiklis taip pat užtikrina labai agresyvų ir mažą posūkio spindulį.

Pastaba: Remdamiesi savo patirtimi su CCM, nusprendėme į sąrašą įtraukti pačiūžas, kurių dydžiai atitinka tikruosius batų dydžius. Taigi, rinkdamiesi sau naujas pačiūžas, tiesiog suderinkite jas su savo dabartiniu batų dydžiu.

CCM naudoja savo perskaičiavimo lentelę ir savo gaminių dėžėse nurodė savo "ES dydžius". Tai reiškia, kad dėžutė greičiausiai neatitiks jūsų pasirinkto dydžio, todėl raginame prieš siunčiant pačiūžas atgal jas pasimatuoti.

Specifikacijos

Įdėklo ypatybės:
Ventilated, Anatomically shaped, Lace bite protection, Felt tongue
Keičiamas ašmenys:
Yes
Batos medžiaga:
Composite
Įdėklo medžiaga:
Microfiber
Batos/Apvalkalo tipas:
Hard
Uždarymas:
Lacing
Quarter pack:
Tech mesh
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Išorinis padas:
Composite exhaust
Ašmenų medžiagos:
Stainless steel
Ašmenų galandimas:
Factory sharpened
Toepick:
No

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (3)

These Ice Hockey Boots are, perfect fit, very comfortable and light weight. They were delivered in a very short time with no issues. I also had them sharpened as additional and the edges were perfect when I took to the ice. I would definitely recommend this supplier to anyone interested in purchasing a high quality pair of Ice Hockey Boots.
caroline Jones (Solihull)
2019-01-03
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 3 atsiliepimus
SkatePro