×
Menu

Rossignol Skate Cross Country Package

Aprašymas

Tai mūsų išskirtinis "Rossignol Skate Cross Country" paketas. Šis individualiai pritaikomas paketas suteikia jums laisvę susikurti tobulą, jūsų pageidavimus ir įgūdžių lygį atitinkantį slidinėjimo krosą.

Rinkitės iš aukščiausios klasės "Rossignol" slidinėjimo bėgimo slidžių ir tvirtinimų, kurie garsėja išskirtinėmis eksploatacinėmis savybėmis ir elegantišku dizainu. Dar labiau pagerinkite savo slidinėjimo patirtį pasirinkę patogius batelius, kurie visą dieną užtikrins šilumą ir atramą jūsų kojoms.

Pagerinkite savo kontrolę ir pusiausvyrą su mūsų kruopščiai pagamintomis bėgimo slidžių lazdomis, kurių ilgis gali būti įvairus, kad atitiktų jūsų ūgį ir slidinėjimo stilių. Pasirūpinkite, kad jūsų rankos būtų jaukios ir apsaugotos nuo gamtos stichijų, naudodami stilingas ir funkcionalias slidinėjimo pirštines ar kumštines pirštines.

Užtikrinkite saugų savo brangaus turto gabenimą ir saugojimą su mūsų patvariu ir erdviu bėgimo slidėms skirtu krepšiu, skirtu slidėms, lazdoms ir kitai įrangai. Užpildykite savo žiemos ansamblį itin minkštu ir izoliuojančiu kaklo šiltintuvu, kad jaustumėtės patogiai net šalčiausiomis sąlygomis.

Kam tenkintis atskiromis dalimis, jei galite mėgautis mūsų "Rossignol Skate Skate Cross Country Package" privalumais? Jūs ne tik sutaupysite pinigų, palyginti su kiekvieno daikto pirkimu atskirai, bet ir mėgausitės patogumu, nes viską, ko reikia, turėsite vienoje patogioje pakuotėje.

Rodyti visus

SkatePro