Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Overland Complete Longboard

Video
Video
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"Overland" buvo sukurtas daug kalbantis su "Loaded Ambassadors". Daugelis iš jų ieškojo lentos, kuri padėtų jiems geriau suderinti savo važiavimo stilius naudojant tik vieną longboardą.

Ši lenta turi denį, kuris yra dviejų "Loaded" denių mišinys. Kanthaka ir Tesseract. Kanthaka yra techniškesnė freeride ir gatvės triukų lenta, o Tesseract yra daugelio pasirenkama kalnų nuokalnės lenta. Tačiau "Loaded" ir komanda norėjo pasiekti aukso viduriuką tarp šių dviejų modelių, ir tai pavyko padaryti su "Overland".

Overland - tai tikras šveicarų armijos peilis longboardingui ir riedlentei kartu sudėjus. Su ja galėsite laisvai važinėti ir šliuožti patogiai fiksuodami pėdą įgaubtoje formoje, o senosios mokyklos krypties baseino forma leis labai maloniai važinėti po vietinį riedlenčių parką ir boulingą.

Ši longboard lentelė pagaminta iš vertikaliai laminuoto bambuko sluoksnio, kuris užtikrina šiek tiek standų lankstumą. Šis sluoksnis laminuotas tarp dviejų triašio stiklo pluošto sluoksnių, o apatinėje pusėje apdailintas termoplastinio uretano sluoksniu, kuris pasižymi maža trintimi, todėl "Overland" puikiai tinka slysti bėgiais. Be to, šis apatinis sluoksnis taip pat slopina vibracijas.

Specifikacijos

Deck plotis:
9.5" (24.1cm)
Deck ilgis:
37" (94cm)
Wheelbase:
21.25" (54cm)
Deck medžiaga:
Bamboo, 5-ply
Papildomos medžiagos:
Epoxy, Fiberglass, 3-ply
Deck ypatybės:
Double kicktail, Directional, Wheel wells
Griptape:
Pre-gripped
Rato skersmuo:
69mm
Rato plotis:
39mm
Ratų kietumas:
83A
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Riding Stilius:
Freestyle, Freeride, Park and Vert, Cruise, Carving
Svoris:
1600g

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro