Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Complete Longboard

(1)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"Santa Cruz" longboardas yra našumo mašina ir itin patvari lenta, kuri su kiekvienu stumtelėjimu palaikys jūsų progresą longboardingo srityje. Su ja galėsite visiškai naujai ir smagiai tyrinėti gatves ir kalvas. Dėl lentos savybių ji tinka pradedantiesiems. Šios longboardo komplektacijos denis turi dvigubus antgalius. Dviejų galų denio nosis ir uodega yra beveik identiškos, o tai puikiai tinka triukams ir universaliam važiavimui. Ši komplektacija idealiai tinka kreiseriniam plaukiojimui.

Įsigydami sukomplektuotą lentą gausite puikų kainos ir kokybės santykį. Be to, jums net nereikės surinkti lentos prieš pradedant pirmąją treniruotę.

  • Denis pagamintas iš 9 sluoksnių klevo, kuris pasižymi dideliu pop efektu ir yra labai patvarus.
  • Drop through sumontuoti sunkvežimiai, ant kurių kojos bus arčiau žemės, todėl važiuosite stabiliai ir lengvai judėsite į priekį
  • Maži 60 mm skersmens ratai orientuoti į triukus ir greitai įsibėgėja
  • Minkšti 78A ratukai užtikrina patogų važiavimą sugerdami kelio vibracijas ir tvirtą sukibimą, kad galėtumėte galingai pumpuoti

Pastaba: Pirkdami sukomplektuotą longboardą, prieš pirmąją treniruotę visada turėtumėte įsitikinti, kad viskas tinkamai pritvirtinta.

Specifikacijos

Deck plotis:
9" (22.9cm)
Deck ilgis:
36" (91.4cm)
Deck medžiaga:
Maple, 9-ply
Deck ypatybės:
Twin tip
Griptape:
Pre-gripped
Truck tipas:
Drop through
Hanger plotis:
180mm (7")
Ašies plotis:
10"
Rato skersmuo:
60mm
Ratų kietumas:
78A
Rato medžiaga:
PU casted, SHR
Guolio tikslumas:
ABEC-3
Įgaubtas:
Medium
Įgūdžių lygis:
Beginner
Riding Stilius:
Freeride, Cruise

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

I ordered the Santa Cruz long board for my 16 yr old son it came quickly and my son was over the moon with it. He is out on it all the time. Even in the dark which worries me. He said it’s so quick and easy to change direction just by a tilt of feet from side to side. The drop through shape allows stable and easy turning and the board cups your feet nicely.
Donna cussen (Brantham)
2021-10-26
Įvertinimas: 5 iš 5!
SkatePro