Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

X Naruto Leaf Village Complete Skateboard

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Užlipkite ant "Hydroponic X Naruto Leaf Village Complete Skateboard" ir perkelkite savo meilę riedlentei ir anime į kitą lygį.

Oficialiai licencijuotas "Naruto Leaf Village" dizainas su kultiniu paslėptų lapų kaimelio simboliu privers visus Naruto gerbėjus pasukti galvas, kai be vargo važinėsite gatvėmis.

Ši riedlentė - tai daugiau nei tik gražus veidas. Sukurta iš aukštos kokybės medžiagų ir sukonstruota aistringų riedlentininkų, ji puikiai suderina našumą ir stilių. Visų lygių riedlenčių entuziastai gali ja važinėti patogiai dėl vidutinio įgaubtumo ir ABEC-7 tiksliųjų guolių, kurie kaskart užtikrina sklandų važiavimą.

Dėl patvarios epoksidinės konstrukcijos ši pilnai sukomplektuota riedlentė gali atlaikyti net ir intensyviausias šratavimo sesijas. Ji užtikrina optimalų valdymą ir stabilumą visų įgūdžių lygių riedlentininkams, nesvarbu, ar jie patyrę profesionalai, ar tik pradedantys.

Pagerinkite savo riedlentės patirtį ir išreikškite savo meilę Narutui su "Hydroponic X Naruto Leaf Village" užbaigta riedlente.

Specifikacijos

Deck plotis:
7.75" (19.7cm)
Deck ilgio:
31" (78.7cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Deck medžiaga:
Hard Rock Maple, 7-ply
Papildomos medžiagos:
Epoxy
Deck ypatybės:
Double kicktail
Rato diametras:
54mm
Ratų kietumas:
100A
Guolio tikslumas:
ABEC-7
Įgaubtas:
Medium
Truck tipas:
Standard kingpin, Standard hanger

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro