Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

X Naruto Itachi Complete Skateboard

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Patirkite gatvės stiliaus ir legendinio anime sąjungą su "Hydroponic X Naruto Itachi Complete Skateboard". Šis bendradarbiavimas atgaivina kultinį personažą Itachi Uchiha ant aukštos kokybės riedlentės, pasiruošusios užkariauti gatves.

Sukurta tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems riedlentininkams, "Hydroponic X Naruto Itachi" riedlentė sujungia "Hydroponic" riedlenčių ir ilgųjų lentų patirtį su įelektrinančia Naruto esybe. Išlaisvinkite savo vidinį nindzę ir užtikrintai riedėkite šia 14 colių (35,6 cm) ratų bazės riedlente, pagaminta iš patvaraus kietmedžio klevo ir sustiprinta epoksidine medžiaga, kad būtų tvirtesnė.

Ši lenta su 100A ratukais užtikrina sklandų riedėjimą ir optimalų sukibimą, o tikslieji ABEC-7 guoliai - greitą ir lengvą važiavimą. Standartiniai "Standard Hanger" furgonai užtikrina stabilumą ir kontrolę, todėl galėsite tiksliai atlikti triukus. Be to, 95A įvorės užtikrina puikią reakcijos ir slopinimo pusiausvyrą, todėl ši lenta yra geriausias jūsų kompanionas užkariauti miesto kraštovaizdį.

Ši "Hydroponic X Naruto Itachi Complete" riedlentė - tai ne tik pasivažinėjimas, bet ir stiliaus bei fandomiškumo pareiškimas. Dėl žavios Itachi įkvėptos grafikos suksite galvas, kad ir kur važiuotumėte. Pagerinkite savo riedlenčių žaidimą ir pasinaudokite anime galia su šia unikalia bendradarbiavimo priemone. Įsigykite "Hydroponic X Naruto Itachi Complete Skateboard" ir tapkite legendinio nuotykio dalimi!

Specifikacijos

Deck plotis:
8" (20.3cm)
Deck ilgio:
32" (81.5cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Deck medžiaga:
Hard Rock Maple
Papildomos medžiagos:
Epoxy
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
55mm
Ratų kietumas:
100A
Guolio tikslumas:
ABEC-7
Truck tipas:
Standard hanger
Bushings:
95A

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro