×
Menu

Longway Pro scooter Package 6-12 years

Aprašymas

Pristatome "Longway Adam Trick Scooter Complete Package" - geriausią rinkinį pradedantiesiems motociklininkams ir pradedantiesiems, norintiems pradėti kelionę į jaudinantį triukų motorolerių pasaulį. Į šį išsamų paketą įeina ne tik aukštos kokybės "Longway Adam Trick Scooter", bet ir būtiniausios saugos priemonės, įskaitant "Hangup" šalmą ir "Hangup" apsaugų rinkinį.

Sukurtas siekiant tikslumo ir patvarumo, "Longway Adam Trick Scooter" sukurtas atsižvelgiant į pradedančiuosius. Lengva, bet tvirta konstrukcija užtikrina optimalų valdymą ir manevringumą, todėl motociklininkai gali drąsiai įvaldyti triukus ir triukus. Sutvirtintas denis ir jautrus T formos strypas užtikrina sklandų važiavimą, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie dar tik pradeda savo motorolerių nuotykius.

Saugumas yra svarbiausia, o "Hangup" šalmas yra čia tam, kad apsaugotų motociklininkus, kai jie peržengia savo galimybių ribas. Šis elegantiškas ir patogus šalmas turi tvirtą išorinį apvalkalą ir vidinį putplasčio paminkštinimą, užtikrinantį puikią apsaugą nuo smūgių. Su reguliuojamu smakro dirželiu ir ventiliacija, užtikrinančia komfortą, "Hangup" šalmas saugiai priglunda prie kūno, tačiau nesumažina stiliaus. "Hangup" apsaugos rinkinys papildo paketą, į kurį įeina būtinos kelių, alkūnių ir riešų apsaugos priemonės.

  • Pilnas paketas, pritaikytas pradedantiesiems
  • Longway Adam Trick Scooter, užtikrinantis tikslumą ir ilgaamžiškumą
  • "Hangup" šalmas puikiai apsaugo galvą
  • "Hangup" apsaugų rinkinys - visapusiška saugos įranga
  • Idealiai tinka triukams ir triukams įvaldyti užtikrintai
Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (1 atsiliepimai)

SkatePro