×
Menu

North x William Holm Favs Paketas

Aprašymas

Sutaupykite iki 30% savo pasirinktinį motorolerį ir gaukite NEMOKAMAI "SkatePro" marškinėlius su "North x William Holm Favs" paketu!

"North x William Holm Favs Package" - tai aukščiausios kokybės paspirtukų dalių kolekcija, kurią atrinko ne kas kitas, o mūsų komandos lenktynininkas Williamas Holmas. Šiame pakete, skirtame reikliausiems motociklininkams, surinkti geriausi "North Scooters", viso pasaulio motociklininkų pamėgto prekės ženklo, komponentai. Sukurkite savo pasirinktinę sąranką iš šių dalių:

  • "North Horizon" 6,2" G2 denio: "Horizon Horizon Horizon" denis: sukurtas važiuoti gatvėmis, turintis pakankamai vietos kojoms ir pritaikytas motorolerių scenos poreikiams. Rinkitės iš įvairių ilgių ir mėgaukitės 3D kaltinio galvos vamzdžio tvirtumu.
  • "North Campus SCS G1" arba "G2" vairas: Šie T formos skersiniai yra tvirti ir paruošti SCS be jokių modifikacijų - jie sukurti taip, kad atlaikytų sunkiausius triuškinamuosius važiavimus.
  • "North Profile SCS" apkaba: Šis itin elegantiškas keturpusis spaustukas, skirtas intensyviam smulkinimui, tvirtai prilaiko motorolerio suspaudimo sistemą.
  • "North LH G1" ir "G2" šakės: aliuminio vientisos šakės, suderinamos su 110-120 mm skersmens ratukais.
  • "North Signal G1 & G2" ratai arba "North Fullcore G1 & G2" ratai: Ratukai "Gatvėje" ir riedlenčių parke: nedidelis svoris, ilgaamžiškumas ir puikus sukibimas visiems triukams gatvėje ar riedlenčių parke.
  • "North Industry & Essential Grips": Šiais itin maloniais gripais pasieksite puikią pusiausvyrą tarp minkštumo ir patvarumo.
  • "SkatePro Scooter griptape" arba " North Scooter griptape": Šių įvairių spalvų griptape'ų dėka pasieksite tobulą sukibimą triukams atlikti.

Ne tik sutaupysite iki 30 % šių aukščiausios klasės paspirtukų dalių, bet ir gausite NEMOKAMUS " SkatePro" marškinėlius, nes kodėl gi neatstovavus savo mėgstamam skateshopui stilingai?

Su galimybe, kad mūsų specialistai be vargo ją sumontuotų, savo svajonių paspirtuko komplektacija dar niekada nebuvo tokia paprasta. Tad kam laukti? Pasinerkite į profesionalių paspirtukų dalių pasaulį su "North x William Holm Favs" paketu jau šiandien!

Rodyti visus

SkatePro