×
Menu

Proto TDI Complete Deck Package

Aprašymas

Atnaujinkite savo kaskadinį motorolerį su "Proto TDI" pilno denio paketu! Gaukite viską, ko reikia beprotiškiems pasivažinėjimams ir neprilygstamoms gatvės charakteristikoms su mūsų pažangiausiu motorolerių inovacijų pradininkų "Proto Scooters" paketu.

Įsigykite pilną denio paketą ir:

  • Sutaupykite brangaus laiko ir pinigų: Gaukite visas svarbiausias beprotiškai gero motorolerio dalis viename patogiame pakete.
  • Patirkite neprilygstamą tvirtumą: Mėgaukitės aukščiausiu "Proto" denių tvirtumo ir svorio santykiu, užtikrinančiu neprilygstamą ilgaamžiškumą.
  • Slidinėkite maksimaliai kontroliuodami: Didžiausias plotis ir giliausia įgaubta konstrukcija suteikia beprotišką kontrolę ir stabilumą beprotiškiems šlifavimams.
  • Pasirinkite tobulą nustatymą: Lengvai sureguliuokite stabdžių sistemą naudodami integruotą ir visiškai reguliuojamą "Proto" USB (universalią stabdžių sistemą).
  • Sklandus šlifavimas garantuotas: FM (Flush Mount) konstrukcija su tiesiais cilindriniais kaiščiais ir denio galais pašalina rato įklimpimą, kad šlifavimas būtų lygus kaip sviestu pateptas.

Nepraleiskite progos patobulinti savo motorolerio patirtį su "Proto TDI Complete Deck Package". Užsisakykite dabar!

Rodyti visus

SkatePro