×
Menu

Skimboard + Body Board Package

Aprašymas

Pristatome "Skimboard + Body Board" paketą - puikų paplūdimio nuotykių palydovą. Su šiuo paketu turėsite viską, ko reikia, kad galėtumėte leistis į bangas ir mėgautis saule.

Išsirinkite mėgstamiausią skimboardą ir bodyboardą iš mūsų plataus asortimento ir pasiruoškite nesibaigiančioms linksmybių valandoms. Pajuskite jaudulį plaukiodami bangomis su skimboard'u ir patirkite džiaugsmą gaudydami tobulą bangą su bodyboard'u.

Bet palaukite, yra dar daugiau! Taip pat galite pridėti porą aukštos kokybės guminių kėbulo lentos šlepečių, kad pagerintumėte savo patirtį važinėjant kėbulo lenta, ir porą stilingų akinių nuo saulės, kad užbaigtumėte savo paplūdimio įvaizdį. Šio išsamaus paketo jums pavydės visi draugai.

Slidinėjimo lentos ir kūno lentos paketas yra ne tik neįtikėtinai smagus, bet ir pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. Pirkdami šiuos gaminius kartu, sutaupysite daugiau, nei pirkdami juos atskirai. Tad kam laukti? Griebkite šį fantastišką paketą jau šiandien ir pradėkite kurti nepamirštamus prisiminimus paplūdimyje.

Rodyti visus

SkatePro