×
Menu

WC Rebels e-Race Pro Race Skis + FF 14 GW Bindings

1 pora
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Head WC Rebels e-Race Pro Race" lenktyninės slidės + FF 14 GW tvirtinimo diržai puikiai tinka vidutinio ir pažengusiems slidininkams, norintiems pakelti savo slidinėjimo lygį. 68 mm pločio liemens ir 14,8 m spindulio šios slidės puikiai laikosi ant briaunos ir yra puikiai valdomos, todėl puikiai tinka lenktynėms ir posūkiams slidinėjimo trasose. Slidės turi medžio ir titanalio šerdį, todėl yra lengvos ir jautrios, o EMC (Energy Management Circuit) technologija sumažina vibracijas ir užtikrina sklandų važiavimą.


Slidės komplektuojamos su "FF 14 GW" surišimo įtaisais, kurie pasižymi plačiu reguliavimo diapazonu, kad tiktų įvairių dydžių batams, ir užtikrina saugų bei patikimą ryšį su slidėmis. Elegantiško dizaino ir aukščiausios klasės eksploatacinių savybių "Head WC Rebels e-Race Pro Race" lenktyninės slidės + FF 14 GW diržai yra puikus pasirinkimas slidininkams, norintiems peržengti savo galimybių ribas ir pasiekti geriausius rezultatus.

Specifikacijos

Plotis:
117/68/102 mm
Juosmens plotis:
68mm
Geriausias naudojimas:
Racing
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Spindulys:
14.8m
Šerdies medžiaga:
Wood, Titanal
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
4 - 14
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Stabdžių svirties plotis:
85mm
Lytis:
Unisex

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro