Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Ruby Soft Derby Roller skates

(7)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

Šios "Chaya" pačiūžos puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems pradėti užsiimti riedučių sportu. Šios pačiūžos siūlo puikią platformą, tačiau nesugadina banko. Šaunu tai, kad jei nuspręsite, jog riedučių derbis - jums, visada galėsite patobulinti plokštę, ratukus ir kitas dalis, kad galėtumėte sukurti individualesnį stilių ir geresnes dalis.

Batai yra labai minkšti su dar minkštesniais paminkštinimais, kurie užtikrina patogų prigludimą. Jis pagamintas iš kompozitinės medžiagos, kurią lengva prižiūrėti, be to, ji atspari įbrėžimams. Jis yra žemo kirpimo, kad būtų optimaliai manevringas.

Šių "Ruby" pačiūžų "Shari 3.0" plokštė įneša nailono ir stiklo pluošto mišinį, kuris yra labai atsparus nusidėvėjimui, patvarus ir lengvas. Su galimybe ją pritvirtinti prie daugumos "Chaya" batų, naudojant dvigubo centro tvirtinimą, kuris taip pat leidžia pakreipti batą pagal konkretų važiavimo stilių ant plokštelės. Power toe sistema suteikia daugiau galios, greičio ir kontrolės bei palaiko nedidelį išankstinį raumenų įtempimą, todėl galite greičiau reaguoti.

Šioje komplektacijoje "Ruby" nenaudojama DCM tvirtinimo sistema. Ji montuojama naudojant senąją 4 varžtų sistemą.

Sunkvežimiai pagaminti iš aliuminio ir yra 20º kampo.

"Ruby Soft" "Octo Paseo" ratukų 78A durometro ir formos, kuria siekiama pradedantiesiems suteikti lengvai čiuožiantį ratuką, tinkantį naudoti ant įvairių tipų paviršių. Atkreipkite dėmesį, kad jei ketinate šias riedlentes naudoti tik uždarų patalpų derbiui, galbūt norėsite įsigyti kietesnius ratukus, kurie bus geriau pritaikyti šiam tikslui.

Cherry Toe stabdiklis suteikia papildomos kontrolės ir manevringumo. Pusiau minkštos "Jelly Interlock" įvorės subalansuoja komfortą ir valdymą. Wicked ABEC7 guoliai užtikrina lengvą riedėjimo greitį.

Specifikacijos

Plokštės medžiaga:
Fiber glass, Plastic, Composite

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (7)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (7 atsiliepimai)

SkatePro