Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

Šiek tiek aukščiau "Derby" specializuotų keturračių riedučių "Chaya" asortimento vidurio yra šie "Topaz" riedučiai. Jos suteikia puikią platformą, padedančią tobulinti įgūdžius, bet neapsunkinančią banko. Šaunu tai, kad jei nuspręsite, jog riedučių derbis - jums, visada galėsite patobulinti plokštelę, ratukus ir kitas dalis, kad galėtumėte sukurti individualesnį stilių ir geresnes detales.

Batai yra žemakulnių sportbačių profilio ir aptraukti poliuretano nano oda, kuri yra ir minkšta liesti, ir patvari, kad nenusidėvėtų dėl sąlyčio su, pavyzdžiui, derbio čiuožyklos grindimis ar kitais derbio žaidėjais. Poron/EVA paminkštinimas yra itin minkštas ir patogus, todėl visą dieną galėsite čiuožti be jokio diskomforto. Kad batai ir įdėklas geriau priglustų, "Chaya" juos visiškai suformavo šiluminiu būdu, todėl galėsite prisitaikyti prie odos. Batai yra žemo kirpimo, kad būtų galima optimaliai manevruoti.

"Chaya" pasirinko "Topaz" modelio "Zena" plokšteles. Itin patvarios, mažo svorio, taip pat suderinamos su unikaliu "Chaya" dvigubo centro tvirtinimu, kuris leidžia pakreipti batą pagal konkretų važiavimo stilių ant plokštelės. Power toe sistema suteikia daugiau galios, greičio ir kontrolės bei išlaiko nedidelį išankstinį raumenų įtempimą, kuris leidžia greitai reaguoti ir akimirksniu pakeisti kryptį.

Kojinės pagamintos iš aliuminio ir yra 20º kampo.

Ratlankiai "Octo Edge" yra platūs ir sukibimą užtikrinantys, o jų kietumas - 92A.

Dėl "Chaya Cherry Bomb" pirštų stabdžių galite papildomai kontroliuoti ir manevruoti. Pusiau minkštos "Jelly Interlock" įvorės sukuria puikią pusiausvyrą tarp komforto ir kontrolės. Wicked ABEC7 guoliai užtikrina lengvą riedėjimo greitį.

Specifikacijos

Plokštės medžiaga:
Aluminum

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (2)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (2 atsiliepimai)

SkatePro