Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu
CCM

Jetspeed 465 Junior Hockey stick

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

CCM "JetSpeed 465" ledo ritulio lazda yra patobulintos konstrukcijos ir veleno technologijos, todėl ji yra patikimesnė ir gali padėti pagerinti jūsų žaidimą.

Savybės

  • Hibridinis smaigalys, specialiai sukurtas siekiant sušvelninti skirtumą tarp žaibiškai greito smūgio paleidimo ir didelės galios. Tai pasiekiama itin standžia lankstumo zona, įsiterpusia tarp dviejų minkštesnių lankstumo zonų. Tai leidžia atlikti greitus smūgius ankštose erdvėse, taip pat paleisti sunkius šortus nuo mėlynosios linijos.
  • Sustiprinta šio pradinio modelio geležtė. Ši standi geležtė užtikrins aukštą patvarumo lygį, kuris leis šiek tiek geriau išsilaikyti visose žaidimo tipo situacijose.
  • R-Geometrijos forma sukuria užapvalintą briauną, o įgaubti šonai - itin patogią, aukštos kokybės lazdą, kurią renkasi profesionalai.

Jei esate pradinio lygio žaidėjas, kuris ieško stiprios, greitos lazdos, sukonstruotos atsižvelgiant į šiuolaikinio žaidimo greitį, ieškokite CCM Jetspeed 465 ledo ritulio lazdos - tai puikus pasirinkimas!

Specifikacijos

Bendras aukštis:
145cm
Ašmenų medžiagos:
Fiberglass, Traditional Foam
Flex:
40
Lazdelės medžiaga:
Composite Fiberglass and Carbon
Ašmenų kreivė:
P29

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro