×
Menu

Semi Race Skates Boot

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 pora
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pasiruoškite patobulinti savo greitojo čiuožimo patirtį su "Bont Semi Race Skates Boot" - našumo ir komforto įsikūnijimu. Šis batas pagamintas naudojant garsiąją "Bont" vientisą konstrukciją, jame derinamas anglies kompozito pagrindas ir saugi dviejų taškų tvirtinimo sistema. Dėl 545 gramų svorio (41 dydžio) ir pažengusio įgūdžių lygio reikalavimo jis idealiai tinka patyrusiems čiuožėjams, siekiantiems neprilygstamo greičio ir vikrumo.

Įrengtas mikropluošto įdėklas, užtikrinantis aukščiausios kokybės komfortą ir atramą, "Bont Semi Race Boot" užtikrina tikslų prigludimą ir išskirtinį valdymą. Šiluma formuojami elementai, įskaitant liežuvėlį ir pėdos vidpadį, prisitaiko prie unikalių pėdų kontūrų, todėl pritaikomi individualiai ir pagerina našumą.

Su vaškuotais raišteliais, mikroreguliuojama sagtimi ir saugiu "Velcro" užsegimu, šis batas užtikrina saugų ir pritaikomą prigludimą intensyvių čiuožimo sesijų metu.

Sukūrus specifinį karkasą, kuris skatina didesnį standumą, "Bont Semi Race Boot" nereikia išorinių apkaustų, todėl užtikrinama išskirtinė reakcija nesumažinant komforto. Pralenkdamas kitus trenerių rinkoje esančius čiuožimo batelius, "Semi Race" užtikrina optimalų komforto ir našumo balansą.

Specifikacijos

Batos/Apvalkalo tipas:
One-piece, Hard, Heat moldable
Svoris:
545g
Uždarymas:
Lacing, Micro-adjustment buckle, Velcro
Batos medžiaga:
Carbon, Fiberglass
Įdėklo medžiaga:
Microfiber
Cuff:
Low lateral support
Montavimas:
195mm
Įgūdžių lygis:
Advanced
Rekomenduojama:
Speed skating

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro