×
Menu

Revv BOA 125 Inline Speed skates

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Rollerblade Revv BOA 125 Inline Speed" riedučiai - geriausias fitneso ir lenktynių hibridas, leidžiantis riedutininkams treniruotis, tobulėti ir sportuoti. Šie riedučiai, pasižymintys patogumu ir našumu, reikalingu siekiant visų fitneso ir lenktynių tikslų, keičia žaidimo taisykles.

REVV BOA® 125 pagaminti pusmaratoniams, maratonams ir distancijų čiuožimui, kad maksimaliai išnaudotumėte savo greitį ir pusiausvyrą. Aukštesnio profilio ir dizaino "Revv" anglies pluošto karkasas maksimaliai padidina efektyvumą, o anatominis, ventiliuojamas paminkštinimas užtikrina patogų kojų prispaudimą.

BOA® Fit sistema užtikrina mikroreguliuojamą tikslų prigludimą vos pasukus ratuką, o žemesnis rankogalių profilis užtikrina racionalų prigludimą nesumažinant atramos. Be to, dėl "Footboard Sizer" riedlentininkai turi dvi dydžio nustatymo galimybes, nes riedlentininkai gali reguliuoti avalynę naudodami po vidpadžiu esančią "Footboard" plokštelę.

Įvairiapusiškas "Revv BOA 125" savybes užtikrina visame pasaulyje pripažinta BOA® Fit sistema, 325 mm/12,8" ekstruzinio aliuminio "Rival" rėmas, leidžiantis pasiekti didesnį greitį ir manevringumą, ir "Hydrogen" 125 mm/85A ratai, kurie pasižymi maža vibracija, ilgai dėvisi ir geriau rieda.

Specifikacijos

Batos/Apvalkalo tipas:
Semi-soft
Rato skersmuo:
125mm
Ratų kietumas:
85A
Guolio tikslumas:
ILQ-9
Įdėklo ypatybės:
Anatomically shaped
Uždarymas:
Micro-adjustment buckle, BOA
Rėmo medžiaga:
Aluminum, 7000 Series
Maksimalus rato skersmuo:
125mm
Cuff:
Stable
Montavimas:
195mm
Stabdys:
No
Rekomenduojama:
Speed skating

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro