×
Menu

Skimboard + Surfskate Package

Aprašymas

Pasiruoškite išvykti į paplūdimį su mūsų "Skimboard + Surfskate" paketu ir patirkite didžiausią jaudulį važiuodami bangomis ir šėlsdami. Šis paketas leidžia pasirinkti puikų slidinėjimo lentos ir banglentės derinį iš mūsų plataus asortimento ir suteikia laisvę plaukioti sausuma arba gaudyti rimtas bangas.

Mūsų slidinėjimo lentos pagamintos iš geriausių medžiagų ir moderniausio dizaino, todėl ant vandens užtikrina neprilygstamą našumą ir stilių. Nesvarbu, ar esate patyręs profesionalas, ar tik pradedate, mūsų skimboardai yra sukurti taip, kad padėtų jums pakelti savo čiuožimo įgūdžius į naujas aukštumas.

Mūsų banglentės keičia žaidimo taisykles tiems, kurie ieško įspūdžių sausumoje. Mūsų banglentės su naujoviška banglenčių vežimėlių sistema imituoja plaukimo banglente ant grindinio pojūtį, todėl puikiai tinka treniruotis ir gaudyti bangas, net jei paplūdimys toli.

O kad paplūdimio nuotykiai būtų išsamūs, galite pridėti stilingus akinius nuo saulės iš mūsų kolekcijos. Apsaugokite akis nuo saulės spindulių ir tuo pat metu atrodykite be jokių pastangų.

Nepraleiskite šios nuostabios progos sutaupyti daug ir gauti tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių. Mūsų "Skimboard + Surfskate" paketas yra itin patogus ir vertingas, suteikiantis viską, ko reikia įspūdingiems paplūdimio įspūdžiams. Kam pirkti atskirai, jei galite turėti puikų derinį už neprilygstamą kainą? Čiupkite "Skimboard + Surfskate" paketą šiandien ir mėgaukitės nesibaigiančiomis vasaros pramogomis!

Rodyti visus

SkatePro