×
Menu
YOW

Amatriain Signature Series Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - tobulos banglentės banglentėms ir gatvėms

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - tai tobulas riedučius tiems, kurie mėgsta plaukioti banglentėmis ir riedlentėmis. Šioje aukščiausios klasės banglentėje derinama aukštos kokybės konstrukcija ir stilingas dizainas, kad būtų sukurta lenta, puikiai tinkanti ir banglentei, ir gatvės riedlentei.

"Amatriain Signature Series Surfskate" pagaminta iš patvaraus klevo dugno, kuris užtikrina tvirtą ir jautrią platformą jūsų kojoms. Ant denio yra "kicktail", kuris suteikia daugiau universalumo ir leidžia atlikti įvairius triukus ir manevrus. 20" ratų bazė užtikrina stabilų ir patogų važiavimą, o 66 mm ratai su aukštos kokybės tiksliaisiais guoliais užtikrina sklandų ir greitą riedėjimą.

Vienas iš išskirtiniausių "Amatriain Signature Series" banglenčių bruožų yra apverstas kingpin, standartinis pakabas, karvinginiai, banglenčių sunkvežimiai. Šie sunkvežimiai leidžia suktis ir karveliuoti taip, tarsi plauktumėte bangomis, todėl ši banglentė idealiai tinka banglenčių sporto įgūdžiams lavinti.

Dėl stilingo dizaino ir puikių eksploatacinių savybių "YOW Amatriain Signature Series" banglenčių riedlentė yra puikus pasirinkimas visų lygių raiteliams. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs profesionalas, ieškantis naujų iššūkių, ši banglentė tikrai padarys įspūdį.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
20" (50.8cm)
Nose ilgis:
2.96"
Tail ilgis:
6.47"
Deck ilgis:
33.5" (85.1cm)
Deck plotis:
10" (25.5cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Guolio tikslumas:
Not specified
Truck tipas:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving, Surfskate trucks
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro