×
Menu
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Važinėkite gatvėmis su banglentininko grakštumu ir stiliumi su "YOW Huntington Power Surfing Series" banglentėmis, kurios yra geriausias pasivažinėjimas tiek pradedantiesiems bangų sklandytojams, tiek patyrusiems vandens sporto entuziastams.

Pagaminta iš aukščiausios kokybės klevo, ši banglentė pasižymi išskirtiniu tvirtumu, ilgaamžiškumu ir lankstumu, todėl užtikrina sklandų važiavimą bet kokioje vietovėje. Didelio 30 colių ilgio ir 9,5 colių pločio denio "YOW Huntington Power" suteikia pakankamai erdvės patogiai kojų padėčiai ir lengvam manevravimui.

Dėl unikalios "kicktail" konstrukcijos ši banglentė leidžia be vargo atlikti triukus ir staigius posūkius, suteikdama jums galimybę nukreipti savo vidinį banglentininką net tada, kai bangų niekur nėra. Ši banglentė turi sklandžiai slystančius 66 mm ratukus ir greitai reaguojančius apverstus "kingpin" vežimėlius, todėl ši banglentė suteikia neprilygstamą banglenčių pojūtį ant kieto pagrindo.

Nesvarbu, ar važinėjate miesto gatvėmis, ar plaukiojate paplūdimio šaligatviais, ar tiesiog tobulinate banglenčių sporto įgūdžius vietiniame riedlenčių parke, "YOW Huntington Power Surfing Series" banglenčių riedlentė yra puikus jūsų palydovas. Patirkite banglenčių sporto jaudulį bet kada ir bet kur ir pasinaudokite neribotomis šio universalaus ir jaudinančio riedučio galimybėmis.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
17" (43.2cm)
Nose ilgis:
2.78"
Tail ilgis:
5.91"
Deck ilgis:
30" (76.2cm)
Deck plotis:
9.5" (24.1cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro