×
Menu
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Atraskite YOW Mundaka Grom Series Surfskate - savo bilietą į nepakartojamą banglenčių sporto patirtį sausumoje!

Pagaminta iš aukščiausios kokybės klevo, ši banglentė pasižymi išskirtiniu patvarumu ir atsparumu, todėl yra pasirengusi atlaikyti intensyviausių važiavimų išbandymus. Dėl kompaktiško dydžio, 32 colių (81,3 cm) ilgio denio, ji yra labai manevringa, todėl lengvai įveiksite siauras erdves ir atliksite staigius posūkius.

9,5 colio (24,1 cm) pločio dugnas užtikrina stabilią ir patogią platformą kojoms, užtikrinančią optimalų valdymą ir pusiausvyrą. Pridėtas "kicktail" dar labiau pagerina jūsų važiavimo patirtį, todėl galite atlikti stilingus triukus ir atrasti naujų banglenčių sporto galimybių.

YOW Mundaka Grom serijos banglentės su aukštos kokybės 66 mm ratukais užtikrina sklandų ir lengvą važiavimą, imituojantį slydimo bangomis pojūtį. Jo apversti "kingpin" krumpliaračiai, sujungti su standartine pakaba ir "carving" konstrukcija, užtikrina neprilygstamą reakciją ir stabilumą, todėl galėsite daryti gilius kirtimus ir laisvai plaukti kaip su banglente.

Ši banglentė, sukurta siekiantiems geriausios karvingo patirties, puikiai tinka tiek patyrusiems raiteliams, tiek naujokams, norintiems patobulinti savo įgūdžius ir pakelti banglenčių sportą į aukštesnį lygį. Su "YOW Mundaka Grom" serijos banglente "YOW Mundaka Grom" pajuskite bangų jaudulį net ir būdami už kelių kilometrų nuo vandenyno.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
16.5" (41.9cm)
Nose ilgis:
5.52"
Tail ilgis:
5.92"
Deck ilgis:
32" (81.3cm)
Deck plotis:
9.5" (24.1cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro