×
Menu
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate yra privaloma įranga kiekvienam banglentininkui, norinčiam patobulinti savo įgūdžius arba tiesiog mėgautis banglenčių sporto ant žemės pojūčiu. Ši 34 colių ilgio ir 10 colių pločio klevo denio banglentė suteikia stabilią ir patogią platformą visų įgūdžių lygių raiteliams. Dėl 18,5 colio tarpvėžės ir 6,69 colio ilgio uodegos lengva manevruoti, o 4,61 colio ilgio nosis suteikia pakankamai erdvės kojoms statyti. Dėl "kicktail" taip pat galima atlikti agresyvesnius manevrus ir triukus.

Ši banglentė komplektuojama su aukštos kokybės "Inverted kingpin trucks" ir 66 mm ratais, turinčiais karvingo galimybes. Apverstas "Kingpin" dizainas užtikrina sklandų ir jautrų važiavimą, o platūs ratai - stabilumą ir sukibimą. Dėl tokio komponentų derinio "YOW Padang Padang Power Surfing" serijos banglenčių riedlentė puikiai tinka banglenčių manevrams, karvingui ir pumpuravimui praktikuoti.

Dėl patvarios konstrukcijos ir aukštos kokybės komponentų "YOW Padang Padang Padang Power Surfing Series" banglenčių riedlentė sukurta taip, kad tarnautų ilgai. Nesvarbu, ar esate patyręs banglentininkas, norintis patobulinti savo įgūdžius, ar tik pradedantis ir norintis patirti banglenčių sporto sausumoje jaudulį, ši banglentė yra puikus pasirinkimas.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
18.5" (47cm)
Nose ilgis:
4.61"
Tail ilgis:
6.69"
Deck ilgis:
34" (86.4cm)
Deck plotis:
10" (25.5cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro