×
Menu

Fish Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Perkelkite banglenčių sporto patirtį į gatves su "Long Island Fish Surfskate" - geriausiu banglenčių sporto entuziastų važinėjimu.

Atraskite jaudinantį banglenčių ir riedlenčių sporto susiliejimą su šia išskirtine "Long Island Longboards" banglente. Išlaisvinkite savo vidinį bangų raitelį, kai neprilygstamai stilingai ir grakščiai judėsite miesto gatvėmis ir šaligatviais.

Pagaminta iš aukščiausios kokybės klevo, "Long Island Fish" banglentė pasižymi išskirtiniu tvirtumu ir ilgaamžiškumu, todėl kiekvieną kartą užtikrina sklandų ir jautrų važiavimą. Kompaktiškas 33 colių ilgio ir 10,5 colių pločio dydis užtikrina neįtikėtiną judrumą ir kontrolę, todėl miesto kraštovaizdžiu galėsite plaukti be vargo.

Ši banglentė su 66 mm skersmens ratukais ir tiksliais apverstais karališkaisiais krumpliaračiais su standartinėmis pakabomis suteikia autentišką banglenčių pojūtį, atkartoja sklandžius judesius ir karvingo manevrus, kuriuos mėgstate. Pajuskite azartą, kai važiuosite, suksitės ir pumpuosite bet kokioje vietovėje, pajusdami banglenčių sportą be bangų.

Nesvarbu, ar esate patyręs banglentininkas, ieškantis naujo iššūkio, ar riedlenčių entuziastas, norintis patirti naują adrenalino antplūdį, "Long Island Fish Surfskate" yra puikus jūsų palydovas. Patirkite tobulą stabilumo ir jautrumo pusiausvyrą, kai skriesite gatvėmis ir mėgausitės neribotomis šios nepaprastos banglentės galimybėmis. Prisijunkite prie banglenčių revoliucijos ir kiekvieną pasivažinėjimą paverskite nepamirštamu nuotykiu.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
20.75" (52.7cm)
Nose ilgis:
2.25"
Tail ilgis:
6.32"
Deck ilgis:
33" (83cm)
Deck plotis:
10.5" (26.7cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro