×
Menu

Rowing Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Perkelkite banglenčių sportą į gatves su "Long Island Rowing Surfskate" - geriausiu "carving" draugu.

Ši meistriškai pagaminta banglentė turi 29,5" (75 cm) aukščiausios kokybės klevo denį, užtikrinantį optimalų jėgos ir lankstumo balansą, kad būtų galima dinamiškai važiuoti. Dideliame 9,5" (24,1 cm) plotyje yra pakankamai vietos kojoms, todėl užtikrinamas stabilumas ir kontrolė važiuojant ir plaukiant. Išraiškingas kicktailas suteikia universalumo, todėl lengvai atliksite ollies ir kitus laisvojo stiliaus triukus.

Long Island Rowing Surfskate turi 16,5" (41,9 cm) ratų bazę ir greitai reaguojančius apverstus "kingpin" krumpliaračius, todėl suteikia neprilygstamą karvingo pojūtį. Standartinė pakaba ir carvinginiai sunkvežimiai užtikrina sklandų ir kontroliuojamą važiavimą, puikiai imituojantį banglenčių sportą sausumoje. Ši banglenčių riedlentė pasiruošusi pakviesti jus į banglenčių sporto įkvėptą kelionę, nesvarbu, ar važiuojate gatvėmis, ar drožiate per kūgelius, ar tiesiog mėgaujatės važiavimo įspūdžiais.

Pagerinkite savo banglenčių sporto treniruotes arba tiesiog patirkite gryną važiavimo džiaugsmą su Long Island Rowing Surfskate. Patirkite tobulą našumo, stiliaus ir universalumo derinį - visa tai supakuota į vieną neįtikėtiną paketą.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
16.5" (41.9cm)
Nose ilgis:
3.30"
Tail ilgis:
5.57"
Deck ilgis:
29.5" (75cm)
Deck plotis:
9.5" (24.1cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro