×
Menu

Wata Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pristatome "Long Island Wata Surfskate" - geriausią važiavimą karvingo entuziastams.

Patirkite banglenčių sporto sausumoje jaudulį su šia aukščiausios klasės "Long Island Longboards" banglente. Aistringai ir tiksliai pagamintoje "Wata Surfskate" derinamos aukštos kokybės medžiagos ir novatoriškas dizainas, kad būtų užtikrinta neprilygstama važiavimo patirtis.

Šios banglentės pagrindą sudaro tvirtas ir lankstus klevo dugnas, užtikrinantis tobulą pusiausvyrą važiuojant ir plaukiant. 31 colio ilgio ir 9,5 colio pločio, todėl ant denio yra pakankamai vietos kojoms, tačiau jis yra kompaktiškas ir manevringas.

"Wata Surfskate" pasižymi 19 colių tarpvėže, todėl važiuojama sklandžiai ir stabiliai. Tai kartu su 66 mm ratukais ir jautriai reaguojančiais apverstais "kingpin" krumpliaračiais leidžia be vargo važiuoti ir lengvai daryti staigius posūkius.

Ši riedlentė turi "kicktail", todėl riedlentės suteikia papildomą aspektą jūsų riedlenčių sporto patirčiai. Su šia universalia lenta atlikite "Pop ollies", rankinius ir išrinkite naujus triukus.

Sukurta visų įgūdžių lygių karvingo entuziastams, "Long Island Wata Surfskate" yra puiki jūsų riedlenčių nuotykių palydovė. Nesvarbu, ar esate patyręs profesionalas, ar tik pradedate, ši banglentė pakylės jūsų važiavimą į naujas aukštumas.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Maple
Wheelbase:
19" (48.3cm)
Nose ilgis:
2.20"
Tail ilgis:
5.43"
Deck ilgis:
31" (79cm)
Deck plotis:
9.5" (24.1cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro