×
Menu

Complete Surfskate

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Arbor Complete Surfskate": Patirkite nesibaigiančios vasaros vibracijas

Keliaukite ant bangų neišeidami į paplūdimį! Su "Arbor Complete Surfskate" banglenčių sporto riedlente banglenčių sporto malonumą patirsite vietinėse gatvėse ir riedlenčių parkuose. Ši banglenčių riedlentė, sujungianti geriausius riedlenčių ir banglenčių sporto būdus, siūlo neprilygstamą važiavimo bangomis patirtį, kuri nukels jus prie vandenyno kranto.

Surfo riedlentė "Arbor" pagaminta iš geriausio 7 sluoksnių Kanados klevo, ji pasižymi tvirtu ir patvariu deniu, kuris gali atlaikyti net ir intensyviausias karvingo sesijas. Šio denio plotis - 10 colių, todėl jame yra pakankamai vietos kojoms, kad galėtumėte maksimaliai kontroliuoti ir patogiai važiuoti. Kad važiavimas būtų sklandus ir kontroliuojamas, "Arbor" banglentėje sumontuoti didelio našumo 66 mm ratai ir ABEC-7 tikslieji guoliai.

Ši banglentė iš tiesų išsiskiria unikaliu karvingo vežimėliu. Specialiai suprojektuota taip, kad imituotų banglenčių sportą, ši sunkvežimio sistema užtikrina neprilygstamą karvingo patirtį, todėl galite lengvai pereiti iš vieno posūkio į kitą. Dėl sklandaus ir tolygaus "Arbor" banglentės judesio jausitės tarsi slystumėte bangomis, net jei esate už kelių kilometrų nuo vandenyno.

Tačiau netikėkite vien mūsų žodžiais, griebkite "Arbor Complete Surfskate" banglentę šiandien ir atverkite visiškai naują važiavimo malonumo pasaulį. Priimkite nesibaigiančios vasaros vibracijas ir leiskite savo banglentei leistis į nepamirštamą kelionę, kad ir kur jus nuvestų kelias.

Arbor - Ride the Good Time.

Modelio specifikacijos

ModelisDeck ilgis
30.75"30.75" (78.1cm)
32.5"32.5" (82.6cm)

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Canadian maple, 7-ply
Deck plotis:
10" (25.5cm)
Deck ypatybės:
Kicktail
Rato diametras:
66mm
Guolio tikslumas:
ABEC-7
Truck tipas:
Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro