×
Menu

Licks Ski socks

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pristatome "Stance Riffs in Snow" kojines - aukščiausios kokybės kojinių iki blauzdų kolekciją su kultiniais "Rolling Stones" atvaizdais. Šios kojinės yra klasikinio balto dizaino su ryškiomis raudonomis ir juodomis detalėmis, kurios sukuria nesenstančią estetiką. Vidutinio storio kojinės užtikrina puikią komforto ir patvarumo pusiausvyrą.

Šios kojinės, papuoštos "Stance" firminiu išsiuvinėtu logotipu ant apatinės kaklo dalies, yra ne tik mados, bet ir kokybės ženklas. Jos pagamintos iš 66 % poliesterio, 9 % perdirbto verpto poliesterio, 21 % nailono, 2 % elastano ir 2 % perdirbtos medvilnės mišinio, todėl pirmenybė teikiama tvarumui, tačiau nekeičiant eksploatacinių savybių.

Kojinės sukurtos taip, kad būtų itin patogios, turi besiūlį užsegimą ir sustiprintą kulno, pirštų ir arkos atramą. INFIKNIT konstrukcija užtikrina neprilygstamą ilgaamžiškumą, o frotinės kilpelės priekinėje pėdos dalyje, kulne ir pirštuose suteikia amortizaciją ir atramą skliautui. Pagerinkite savo kojinių žaidimą su "Stance Riffs in Snow", kuriose stilius dera su turiniu kiekviename snieguotame nuotykyje.

Specifikacijos

Lytis:
Man, Woman, Unisex

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro