×
Menu

Route 2 Ski socks

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Iš esmės pakeiskite savo kojinių patirtį šiomis pažangiausiomis funkcijomis:

"AirflowMax™" technologija - pasinerkite į geresnio oro pralaidumo pasaulį, naudodami pažangią "Stance" "AirflowMax™" technologiją. Išlaisvinkite nukreipto oro amortizacijos galią ir suteikite neprilygstamą lengvumo ir gaivumo pojūtį.

"ThermoSense™" komforto savybės - padidinkite savo komfortą naudodami "Stance" patentuotą "ThermoSense™" technologiją. Ši išskirtinė pluošto naujovė reaguoja į jūsų kūno temperatūrą ir užtikrina aukščiausio lygio komfortą. Integruojant aukščiausios kokybės susuktus siūlus su specialiu apdorojimu, "ThermoSense™" ne tik nuvalo drėgmę, bet ir pašalina kvapą sukeliančias bakterijas, todėl jūsų kojos išlieka vėsios, sausos ir bekvapės gerokai už finišo linijos.

"InvincibleKnit™" tvirtumas - ženkite į naują patvarumo erą su "InvincibleKnit™" - novatoriška "Stance" technologija, sukurta dideliam trinčiai. Sustiprinta ties kulnais ir pirštais, "InvincibleKnit™" nustato neprilygstamą tvirtumo standartą, žadėdama ilgesnį ir tvirtesnį tarnavimo laiką, palyginti su įprastomis kojinių konstrukcijomis.

"DynamicArch™ Support" - įveikite įtampą ir nuovargį su "DynamicArch™ Support" - funkcija, sukurta tam, kad galėtumėte lengvai judėti. Patirkite tikslingą atramą, kuri prisitaiko prie natūralių pėdos kontūrų, užtikrindama optimalų našumą ir komfortą.

VentFlow™ Mesh - išlikite vėsūs, kai spaudžia, naudodami VentFlow™ Mesh - naujovę, kuri maksimaliai padidina oro srautą ir pralaidumą orui. Mėgaukitės geresne ventiliacija, kad pėdos jaustųsi gaiviai ir patogiai, kai užsiimate sudėtingiausia veikla.

SmoothGlide™ Toe Finish - mėgaukitės prabangiu SmoothGlide™ Toe Finish paviršiumi. Atsisveikinkite su trintimi dėl besiūlio pirštų užsegimo, kuris lepina pėdas ir apsaugo jas nuo trinties.

Specifikacijos

Medžiaga:
Merino Wool
Lytis:
Man, Woman, Unisex

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro