×
Menu

Mummy T Ski socks

Skubiai! Sandėlyje yra tik 3
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Leiskitės į pasaulinę stiliaus kelionę su menininku Blue the Great iš Los Andželo širdies į savo spintą. Pristatome mūsų OTC kojines, papuoštas kultiniu Blue the Great "Mumijos" piešiniu, rodančiu jo transcendentinę įtaką. Šios kojinės - tai ne tik drobė menui; tai stiliaus ir naujovių sintezė, sukurta iš mūsų moderniausių audinių, kurie iš naujo apibrėžia komforto ir patvarumo kriterijus.

Mūsų kojinėse įdiegta "Infiknit™" technologija, nustatanti naujus patvarumo standartus. Jos niekada nesuplyš, niekada nesuplyš - sukurtos ilgam laikui. O jei atsitiktų taip, kad būtumėte turbo-gnargliai ir sugebėtumėte jas išbandyti, nebijokite, mes pasirūpinsime jumis.

Virš blauzdos: šios kojinės pritaikytos taip, kad siektų vos žemiau kelio, todėl pilnai dengia blauzdą.

Vidutinio stiprumo amortizacija: Užtikrinamas prigludimas ir geresnė apsauga nuo smūgių.

POLY BLEND: 95% poliesterio, 3% elastano ir 2% nailono mišinys - puikus komforto ir lankstumo derinys.

PERFORMANCE MESH: dėl mūsų technologijos Performance Mesh išlieka vėsūs, nes užtikrina maksimalų oro srautą ir pralaidumą orui.

INŽINERINĖ KOJOS KELIŲ APSAUGA: atsisveikinkite su erzinančiu batų trynimu, nes mūsų inžinerinė kulkšnių apsauga apsaugo jūsų kojas nuo pūslių.

KANALIZUOTAS VIDURINIS APMOKŠLINIMAS: Mėgaukitės geresniu oro srautu su mūsų kanalizuotu oro paminkštinimu, kad kojos galėtų lengvai kvėpuoti.

Apsauga nuo batų: papildykite savo kopimą strategiškai išdėstyta amortizacija, kurią užtikrina mūsų apsaugos nuo batų funkcija. Pagerinkite savo kojinių kokybę, naudodami tobulą meistriškumo, technologijų ir patogumo derinį.

Specifikacijos

Lytis:
Man, Woman, Unisex

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro