×
Menu

Flower Frost Ski socks

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pagerinkite savo žiemos nuotykius su mūsų "Performance Snow Socks" kojinėmis, kurios įkūnija stulbinantį ir šiltą stilių. Šis dinamiškas virš blauzdų (OTC) duetas, pasiūtas iš susuktų sintetinių siūlų, užtikrina ne tik neįtikėtiną šilumą, bet ir visos dienos komfortą, sklandžiai lydi jus nuo jaudinančių važiavimų keltuvu iki jaukių nakvynės namų. Laikykite tai savo pasirinkimu, jei norite patirti geriausius sniego įspūdžius - labai rekomenduojama.

"Infiknit™" garantija visam gyvenimui: Būkite ramūs dėl mūsų "Infiknit™" technologijos. Šios kojinės sukurtos taip, kad tarnautų ilgai, niekada nesuplyš ir nesuplyš. Sukurtos geriems laikams, o jei atsitiktų taip, kad būtumėte turbo-gnargliai ir jas išteptumėte, mes jumis pasirūpinsime.

Per blauzdą: Šios kojinės yra vos žemiau kelio, todėl visapusiškai apsaugo visą blauzdą.

Vidutinis amortizacijos lygis: Vidutinio stiprumo amortizacija per visą kojinę užtikrina saugų prigludimą ir geresnę apsaugą nuo smūgių.

Efektyvus amortizacija: Mūsų "Performance Cushioning" ne tik apsaugo nuo smūgių, bet ir užtikrina neprilygstamą komfortą, todėl galėsite siekti daugiau.

Kanalizuota oro amortizacija: Kvėpuokite lengviau, kai judate slidinėjimo trasomis, nes mūsų "Channeled Air Cushioning" užtikrina geresnį oro srautą.

Performance Arch Support: Kova su įtampa ir nuovargiu: "Performance Arch Support" užtikrina lengvą judėjimą.

Besiūlis pirštų užsegimas: Dėl besiūlio pirštų užsegimo mėgaukitės nuo trinties apsaugančia apdaila, kuri patiks jūsų kojoms.

Veiksmingas tinklelis: Siūlomas maksimalus oro srautas ir pralaidumas orui, todėl net ir intensyviai sningant išliksite vėsūs.

Merino vilnos mišinys: Darnus 43 % nailono, 37 % poliesterio, 17 % merino vilnos ir 3 % elastano mišinys, užtikrinantis tobulą ilgaamžiškumo, patogumo ir našumo pusiausvyrą. Užkariaukite žiemą stilingai ir patogiai su mūsų "Performance Snow Socks" kojinėmis - patikimu partneriu visose snieguotose veiklose.

Specifikacijos

Medžiaga:
Polyester, Merino Wool Blend
Lytis:
Man, Woman, Unisex

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro