×
Menu

Emmit Ski socks

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pristatome "Infiknit™" viso gyvenimo garantiją, liudijančią apie išliekamąją kokybę. Preciziškai sukurta "Infiknit™" technologija užtikrina, kad šios kojinės niekada nesuplyš ir nesuplyš - jos sukurtos taip, kad išliktų, bet jei jūsų nuotykiai taptų turbo-garantuoti ir kojinės suplyštų, būkite tikri, kad mes jumis pasirūpinsime.

Virš blauzdos: šios kojinės iš naujo apibrėžia apimtį, nes yra žemiau kelio ir apgaubia visą blauzdą. Minimalistinis dizainas užtikrina didžiausią poveikį.

MINIMALISTINIS DIZAINAS: sukurta kaip minimalistinė kojinė, ši konstrukcija sukuria lengvą, orui pralaidžią užtvarą tarp pėdos ir bato, todėl užtikrina neprilygstamą komfortą be papildomo paminkštinimo.

MERINO VILNOS MIŠINYS: Darnus 60 % nailono, 34 % merino vilnos ir 6 % elastano mišinys užtikrina puikią patvarumo, šilumos ir lankstumo sinergiją.

PERFORMANCE MESH: Patirkite "Performance Mesh" technologiją, kurioje maksimalus oro srautas ir pralaidumas orui tampa vėsių ir patogių žingsnių sinonimu.

INŽINERINĖ KOJOS KELIŲ APSAUGA: Atsisveikinkite su batų trynimu, naudodami mūsų inžinerinę kulkšnių apsaugą, kuri užtikrina, kad jūsų kojos nedirgtų per visus nuotykius.

KANALIZUOTAS VIDURINIS APMOKŠLINIMAS: Lengvai kvėpuokite, kai keliaujate per dieną, nes mūsų kanalizuoto oro amortizacijos sistema užtikrina geresnį oro srautą.

Apsauga nuo batų: papildykite savo kopimą su "Boot Protection", strategiškai išdėstytu amortizatoriumi, kuris prisitaiko prie kiekvieno jūsų judesio, užtikrindamas komfortą be kompromisų.

Patobulinkite savo kojines, naudodami technologijų, dizaino ir kokybiškų medžiagų derinį, kur ilgaamžiškumas dera su minimalistine estetika, kad kojinės atlaikytų ir stiliaus, ir našumo išbandymą.

Specifikacijos

Medžiaga:
Merino Wool Blend
Lytis:
Man, Woman, Unisex

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro