×
Menu

Running Coolmax Socks

(1)
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Seger Running Coolmax" kojinės yra geriausias jūsų aktyvaus gyvenimo būdo palydovas. Šios kojinės sukurtos atsižvelgiant į patogumą ir našumą, todėl jūsų pėdos bus laimingos ir apsaugotos net ir intensyviausių treniruočių metu.

Pagamintos iš "Coolmax" ir medvilnės mišinio, šios kojinės užtikrina išskirtinį pralaidumą orui ir drėgmės valdymą. Coolmax - tai aukštųjų technologijų pluoštas, kuris efektyviai šalina prakaitą nuo odos, todėl pėdos išlieka sausos ir patogios. Medvilnės sudėtyje esanti medvilnė suteikia minkštumo ir užtikrina patogų dėvėjimąsi.

Be to, "Seger Running Coolmax" kojinės turi sustiprintas pirštų ir kulnų sritis, kad būtų patvaresnės ir apsaugotos nuo nusidėvėjimo. Arkos atrama ir paminkštinimas suteikia papildomo komforto ir stabilumo, mažina pėdų nuovargį užsiimant ilgalaike veikla.

Dėl išskirtinio komforto, pralaidumo orui ir ilgaamžiškumo "Seger Running Coolmax" kojines privalo turėti bėgikai, sportininkai ir visi, ieškantys aukštos kokybės kojinių kasdieniams nuotykiams.

Specifikacijos

Lytis:
Man, Woman, Unisex

Popularios prekės

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (1 atsiliepimai)

SkatePro