×
Menu

Psycho Tech Hooded 6mm Chest Zip Winter Wetsuit

(17)
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Banglenčių sportas - net ir šaltuose Skandinavijos ar Škotijos vandenyse

Šis 6 mm F.U.Z.E. storio "O'Neill Psycho Tech" serijos hidrokostiumas yra "O'Neill Psycho Tech" asortimento dalis, todėl jo tikslas - užtikrinti puikų šilumos ir lankstumo derinį. Kostiumas yra kupinas technologijų, kurios leis jums plaukioti banglente taip, tarsi nedėvėtumėte jokio kostiumo, ir kartu bus šilta daugeliu sąlygų.

Šis storas ir šiltas variantas yra su gobtuvu ir bus geriausias jūsų draugas plaukiant banglente šalčiausiomis sąlygomis ir regionuose.

Šis kostiumas yra puikus pasirinkimas aistringiems banglentininkams, kurie nenori daryti jokių kompromisų, kai kalbama apie hidrokostiumus.

Savybės:

  • Rankos / pečiai / blauzdos / blauzdos:Kojos ir kelnės: Technobutter 3
    • Technobutter 3 medžiaga yra išskirtinė "O'Neill" medžiaga - tai itin elastingas, plunksnomis lengvas neoprenas, sujungtas su "Envy" putų gumos šerdimi. Geriausia medžiaga, užtikrinanti šilumą ir komfortą visą dieną.
  • Krūtinė ir nugara: TechnoButter Air Firewall Smoothskin
    • Pažangiausia "O'Neill" asortimente esanti izoliacinė neopreno rūšis. Panaudojant įkalintą orą, pavyko pasiekti, kad ši ugniasienės medžiaga iš tiesų suteiktų šilumos tiems, kam jos reikia. Ši technologija užtikrina greito džiūvimo savybes ir atsparumą vėjui.
  • Užpakaliukas / šlaunys: "TechnoButter Firewall" ugniasienė
    • Itin lengvas ir izoliuojantis neopreno sluoksnis su įmontuota putplasčio šerdimi, vandenį praleidžiančiu išoriniu lygiu odos sluoksniu ir vidiniu šilumą sulaikančiu sluoksniu.
  • Skysčio siūlių suvirinimas
    • Tai 8 mm storio silikono pagrindu uretanu užsandarinta išorinė dalis, kurios vidus trigubai suklijuotas ir aklai susiūtas, kad rezultatas būtų nepralaidus vandeniui, patvarus ir galiausiai lankstus.
  • F.U.Z.E. uždarymas
    • F.U.Z.E. reiškia "Front Upper Zip Entry" (priekinė viršutinė užtrauktuko dalis). Konstrukcija panaši į Z.E.N. sistemą, tik montuojama krūtinės srityje. Naudodami šią sistemą būsite saugūs ir sausi, o jausitės laisvai.
  • 360° barjeras su nutekėjimo angomis
    • Ši sistema yra F.U.Z.E. užsegimo dalis ir užtikrina visišką apsaugą nuo prausimosi, o su drenažo angomis būsite tikri, kad kostiumas nesurinks vandens pertekliaus, kurį turėsite su savimi.

Specifikacijos

Įgūdžių lygis:
Advanced
Storis:
6/4mm, Plus (+)
Veikla:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Windsurfing
Zip tipas:
Chest Zip
Vandens temperatūra:
< 41 °F
Hidrokostiumo tipas:
Fullsuit
Lytis:
Man
Year model:
21/22

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

atsiliepimai   (17)

This is my second O'Neill Psycho Tech Hooded 6mm Chest Zip Winter Wetsuit, I believe it’s the best cold water wetsuit on the market for warmth and manoeuverability and had out lasted all my other suits cheers
WB BRUCE (FRED GLEN) ships painters (Fraserburgh)
2024-03-15
Įvertinimas: 5 iš 5!
Warmest, most well-made and stretchiest wetsuit I've ever owned. I've now used this suit on four or five sessions in water between 40-45˚(F), 4-7˚ (C). My prior suit for winter was an Xcel Infinity 5/4, and the O'Neil 6/4+ is superior in every aspect. It is more flexible than the Xcel, and almost too warm at the higher end of the above temperatures, but this winter has been mild and I intend to use this when the water is even colder. Couldn't have made a better choice, and SkatePro was affordable with fast delivery to New York.
Stephen Shaheen (Rumson)
2020-02-10
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 17 atsiliepimus
SkatePro