Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Hyperfreak Fire 4/3 Chest Zip Wetsuit

(1)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

"O'Neill Hyperfreak Fire 4/3" yra aukštos kokybės vyriškas hidrokostiumas, kuris puikiai tinka įvairioms vandens sporto šakoms. Dėl integruoto krūtinės užtrauktuko jis pasižymi didesniu lankstumu, mažesniu vandens patekimu ir didesniu komfortu. Esant 57,2-77 °F vandens temperatūrai, šį 4/3 mm, Plus (+) "O'Neill" hidrokostiumą galėsite išnaudoti maksimaliai.

  • "TechnoButter 3 Air Firewall" yra ne tik itin elastingas ir šilumą sulaikantis neoprenas, nes jame yra oro kišenių, bet ir greitai džiūstantis bei atsparus vėjui.
  • GBS siūlės yra aklai susiūtos ir trigubai suklijuotos, kad būtų sukurtos vandeniui atsparios siūlės, pasižyminčios didesniu patvarumu
  • "Krypto Knee Padz" pagaminti iš elastingos ir trinčiai atsparios neopreno medžiagos, kuri ergonomiškai suformuota aplink kelius, kad būtų patogu ir ilgaamžiška.
  • Z.E.N. yra nugaroje su laisvai plaukiojančiu užtrauktuku, apsauginiu barjeru nuo praplovimo ir drenažo skylutėmis, kad būtų šilta ir nevaržomi judesiai
  • Drenažo angos yra neopreno plokščių persidengimo vietose, kad vanduo susikaupęs hidrokostiumo viduje išsisklaidytų.

Specifikacijos

Medžiaga:
Technobutter 4, TechnoButter Air Firewall Smoothskin
Susiuvimas:
GBS, Minimal Seam Design, Stitch-less seam
Papildomos funkcijos:
Krypto Knee Padz, Z.E.N. Zip Closure, Drain Holes
Įgūdžių lygis:
Advanced
Storis:
4/3mm, Plus (+)
Veikla:
Kitesurfing, Surfing, Windsurfing, SUP (Stand Up Paddling)
Zip tipas:
Chest Zip
Vandens temperatūra:
57-77 °F
Hidrokostiumo tipas:
Fullsuit
Ekologiškas:
Recycled material, Recycled material. partial
Lytis:
Man
Year model:
23

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Die O’Neill Wetsuit gehören in der Größe LT zu den wenigen Kleidungsstücken, die ich mit 1,94m und 85kg einfach so von der Stange kaufen kann. Passen perfekt. Verarbeitung und Qualität empfinde ich als gut, die Wärmeleistung auch. Das hier verwendete Neopren „Technobutter 4“ ist etwas weniger flexibel als der Vorgänger mit der Nummer 3. Der Anzug wirkt dadurch etwas dicker und das Anziehen ist im Vergleich aufwändiger. Finde ich trotzdem nicht schlecht, weil mir beim Vorgänger oft Arm- und Beinanschluss im Wasser umgeschlagen sind, weil die eben zu flexibel waren. Womöglich hat O‘Neill dieses Problem erkannt und hier entsprechend gegengesteuert.
Hendrik S. (Münster)
2023-02-28
Įvertinimas: 5 iš 5!
SkatePro