Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

X-8 SC Skate Classic Cross country ski boots

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Nesvarbu, ar treniruojatės, ar lenktyniaujate, X8 SC kombinuota slidinėjimo avalynė pritaikyta fitneso reikalaujantiems slidininkams ir dviejų disciplinų lenktynininkams. Sukurtas lenktynių įkvėptas dizainas, jame įdiegtos pažangiausios technologijos ir mūsų išbandytos X-ium serijos batai, todėl jie pasižymi didesniu tikslumu ir geresniu galios perdavimu. Žemo profilio padas skatina natūralų pėdos sukimąsi ir užtikrina efektyvų slidinėjimą. Patirkite užfiksuotą pojūtį ir termoformuojamą dizainą, kuris užtikrina tikslų, apgaubiantį prigludimą, kad būtų užtikrintas didžiausias komfortas ir kontrolė.

Dėl technologijos "Dual Core" batai pasižymi tikslingu standumu, užtikrinančiu itin jautrią reakciją ir nesumažinančiu svoriu.

Sportinis padas su "Tech Grip", pritaikytas patogiam vaikščiojimui, turi centrinius įdėklus, užtikrinančius didžiausią tikslumą ir kontrolę ant slidžių.

WINTHERM® pristatoma kvėpuojanti mikroperforuota membrana, kuri atspindi šilumą atgal į jos šaltinį ir užtikrina puikų temperatūros reguliavimą, komfortą ir šilumą.

Termoreguliuojamus įdėklus galima šiluma suformuoti aplink pėdą, taip užtikrinant individualų pritaikymą ir neprilygstamą komfortą.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Dual Core Technology, Sport Sole, WINTHERM
Suderinama įrišimo sistema:
NNN/NIS, Turnamic

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro