×
Menu

Running Basic Socks

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
7 poros
8 poros
9 poros
10+
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
7 poros
8 poros
9 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Seger Running Basic" kojinės, kurias sukūrė "Seger Socks", jūsų patikimas aukščiausios kokybės kojinių aprangos prekės ženklas, pagerins jūsų bėgimo patirtį.

Šios bazinės kojinės sukurtos taip, kad bėgimo metu užtikrintų didžiausią komfortą ir palaikymą, todėl puikiai dera funkcionalumas ir stilius.

Šios kojinės, pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, pasižymi išskirtiniu pralaidumu orui ir drėgmės išskyrimo savybėmis. Atsisveikinkite su prakaituojančiomis kojomis ir nemaloniu kvapu net ir intensyvių treniruočių metu. Sutvirtintos pirštų ir kulnų sritys užtikrina didesnį patvarumą, todėl šios kojinės idealiai tinka reguliariam naudojimui ir ilgiems bėgimams.

Sukurtos prigludusios prie kūno ir su atrama skliautui, "Seger Running Basic Socks" kojinės neslysta ir nesusitraukia, todėl saugiai ir patogiai priglunda bėgimo metu. Besiūlė pirštų konstrukcija sumažina dirginimą ir diskomfortą, todėl galite susitelkti į savo pasirodymą ir neblaškyti dėmesio.

Šios bazinės kojinės yra įvairių spalvų, įskaitant juodą, baltą ir pilką, todėl puikiai papildo jūsų bėgimo aprangą. Dėl savo santūraus, bet stilingo patrauklumo jos tinka tiek kasdieniam bėgimui, tiek varžyboms.

Patirkite skirtumą su "Seger Running Basic Socks" kojinėmis - puikiu palydovu siekiant fizinio pasirengimo tikslų. Su "Seger" kojinėmis jauskitės patogiai, efektyviai ir stilingai ir mėgaukitės kiekvienu bėgimo žingsniu.

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro